52

АЙЙЙЙ

преди 6 години

в атобусите и скафандри да има тикво

51

Уууууу

преди 6 години

Меркантилни твари! А здравето и цената на човешкия живот!?!? За него не давате пари за това не ви е скъп!

50

Hahahahahha

преди 6 години

Nema takava dyrjava, takyv cirk!!! Ne stiga che vozqt v avtobusi vzeti bukvalno ot morgata na evropa i samo lapat pari ot skypi bileti ami sega ne mogat da slojat nujnoto oborudvane hahahahha golem cirk! Pishman kapitalisti izmisleni bulgaristanski - nali iskate kapitalizym be, nali ste golemi biznesmeni i merindjei kakva dyrjavna pomosht dirite!? Q haide u levo, kryvopiici balkanski kyrleji!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Тя обаче е категорична, че мерките няма как да бъдат изпълнени, ако превозвачите не получат финансова помощ от държавата.----------------------------------Наглеци, возят ни в каруци, а искат данъкоплатеца да им поема и разходите. Който няма видеорегистратори и колани да му взимат лиценза. На бас, че ще намерят пари за отрицателно време. Да не коментирам, че цените на видеорегистраторите са смешно ниски, както и коланите

48

Киртак

преди 6 години

Алоооо! И на мен компюръра ми е за подмяна! И аз трябва по няколко пъти в годината да актуализирам софтуера зади промени в нормативната уредба! Ми нали с тези разпоредби ще натиснат сивия сектор и ще им подобрят бизнес средата. Ей, аман от лапачи! Не стига, че автобусите са трета ръка!

47

Анонимен

преди 6 години

Частниците искат държавата да им плаща разходите, а те частниците само да прибират пари и да забогатяват на гърба и на клиентите и на държавата! Каква наглост !!!

46

Анонимен

преди 6 години

положението е както обикновено: пари няма, действайте!

45

Анонимен

преди 6 години

видеорегистратори във всяко МПС и приемане на записите в съда, солени глоби за всички пътни нарушения и да видим дали няма да се спазват правилата тогава! хората са му намерили цаката вече в много държави - удариш ли по джоба бързо-бързо правилата почват да се спазват. освен това ще се подобри сигурността ако всяко МПС има видеорегистратор.

44

алоу

преди 6 години

Кви пари от държавата ,бе ? Абе ,я да се стягате ,че дяволите ще ви вземат !

43

Анонимен

преди 6 години

И сега според закона за дв. по пътищата , пътниците са длъжни да си поставят коланите в автобусите

42

Циник

преди 6 години

Не черни - пембяни кутии да турят...все тая!Овните ще се блъскат!

41

Анонимен

преди 6 години

Браво на Генерал Бойко Борисов.Реши и този сложен казус.

40

Дистрибутор

преди 6 години

Пари?Там, откъдето има за светещи фарове (посред 40 градусова жега!), крушки, алтернатори, акумулатори, генератори....Важното е оборот да става!

39

Анонимен

преди 6 години

Законче,и ще си ги платите сами,даже и монтирате сами!

38

Бг2017

преди 6 години

"Магдалена Милтенова от Съюза на автобусните превозвачи пред БНР.Тя обаче е категорична, че мерките няма как да бъдат изпълнени, ако превозвачите не получат финансова помощ от държавата."Още спете и мълчете бе хора,наглост ли е или ние се самозабравихме,че и частниците търсят "финансова помощ",опазил ни Господ от такава "помощ",хей хора подиграват се с нас,а питайте нашият "бизнес за увеличение на заплати...абсурт!В един момент се питам,добре сме живяли и пак ще живеем,но на каква цена!?

37

.

преди 6 години

Първо да си обновят автопарка , след това да претендират за пари от държавата (нас). Всички знаем новите (стари) автобуси закупени на по милион километра ..... да не говорим ,че в малките населени места с тея микробуси пригодени за "хора" е голям цирк

36

Трак

преди 6 години

Не камерите са скъпи , а коланите.За един рейс минимум 5000лв.

35

Ники

преди 6 години

Ха,ха,ха!!!Сетила се Мара да се побара .До А1 Много е вярно човек ама много.................

34

ГражданинА

преди 6 години

В много страни снимките от видеорегистраторите и от всякакви камери се приемат от съда 1към 1. Снимаш някой с нарушение..пращаш и го отнася. У нас...ама бил снимам против волята му. Ми по моя воля ли ме обира?? Ама..*** в Рпу па пиши заявление па си дай регистратора на експертиза.. абе защо все Те лошите имат права??

33

А1

преди 6 години

Хубав видеорегистратор е около 300 лв. Едва ли е проблем за фирма. Айде държавата да им купува и гуми ???