35

Истина

преди 6 години

Българските мохамедани са си Българи,просто през Турското робство са приели другата религия и са се отказали от християнството причините са били едни и същи.Ако не приемат са им рязали главите,както в Батак и така,ТЕ са българи както и Наум БГ щангиста.Турция го примами с по-добър и охолен живот и пари най-вече.Той сам си го казва /аз израснах като шампион в БЪЛГАРИЯ/.

34

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момчето! А ние сме едни....да не казвам какви!

33

Убиват с ХЛОР

преди 6 години

Видимо имаше тежки отравяния с хлор токсични спец препарати подавани вместо вода .У НАс в БЕЛЕНЕ измират като мухи и млади и военни.Отравяват ги от години с свръх дози хлор токсични канцерогенни разтвори ..

32

дясен

преди 6 години

До Анонимен36-типично за *** Балкански с нищожна душица,-казано е за умрелите или хубаво или нищо..?

31

Додо

преди 6 години

Стриктно Сорoсоидните и строго антихристиянски и антибългарски медии БиТиВи и Нова цял ден реваха днеска по новините при всяко споменаване на Наум Шаламанов как лошо се била отнесла България с него и цитирам, "българите мюсюлмани" и колко онеправдани са те! Бог да го прости Наум, и (някой от форумните джихадисти да каже) както се казва в Исляма като умре някой!

30

Анонимен

преди 6 години

Алах нещо изтърва топката май, срамота при положение че халиф амгъл лично му се примоли...

29

Анонимен

преди 6 години

"Български" щанги имаше само по времето на Наим и Халил.

28

Анонимен

преди 6 години

Благодарим ти Наим!!! Благодарение на теб светът научи за българските щанги. Почивай в мир!

27

Анонимен

преди 6 години

"Погребението на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу се предвижда да се състои утре в гробището Едирнекаплъ, където с почетен ритуал се погребват геройски загиналите" ...в битката с алкохола. Ако това са им "героите"!

26

Американ

преди 6 години

До Тъжен (23)"Оставаха му 4 дни за да навърши 50!" -- по кой календар бе?Щото роден е на 23 януари.

25

щангист

преди 6 години

Той винаги е уважавал България и е благодарен на българският народ,че са го подкрепяли и помогнали да стане шампион! Бог да го прости!

24

Тюрк

преди 6 години

Много често съм срещал презрение и обиди към турци защото са такива, наричани родомразци защото се били наричани турци а не българи а живеели в България и т.н. но тук се вижда, че е оценен Наим преди всичко като човек а не турчин и е похвално това !

23

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха му. Изстрадала душа. Ако не бяха интригите на турските служби, които да предизвикат възродителния процес ощер можеше да си живее щастливо у дома, при своите си хора. Велик шампион, жертва на великотурските амбиции на една болна нация.

22

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да обиждаме човека!Той до сега не ни е обидил с нищо и с нищо не е навредил на България! Донесе ни много,а не ни отне нищо!Можеше да стане велика мутра,рекетьор или разбойник,банкер,даже политик,можеше като много свои колеги да бъде в ежедневните хроники на вестниците,но предпочете нормалното човешко съществуване,в страна кедето просто се чувстваше по-добре и беше по-спокоен!Мир на праха ти Сюлеймане,макар да не те познавах,поклон пред спортните ти успехи и талант!

21

Сандо

преди 6 години

велик спортист

20

Тъжен

преди 6 години

Оставаха му 4 дни за да навърши 50! Преди 30-35г. се възхищавах на двама големи спортисти родени в един и същи ден.....

19

Анонимен

преди 6 години

Този лош ТУРЧИН е направил за краткото си пребиваване в *** наречена България много повече от поливина българи които са правили и ще направят за тази страна, ама нали са невежи повечето за това си нямат и хал хабер - но има уикипетия !

18

Узуна

преди 6 години

Трябва да направим филм за живота на НАУМ ШАЛАМАНОВ, американците направиха милиарди от измисления Роки Боксьора. Ако не го направим ние ше го направят комшуларите.

17

p

преди 6 години

той беше един жалък и мерзък неблагодарник, който унизи България и Българите !!!днес бг, защо ни занимавате с това нищожество !?Сорос ви е наредил да ни дразните или просто изразевате естествената омраза на екипчето си от еврей срещу Славяните и Българския народ в частност ?

16

Просто човек

преди 6 години

Бог да го прости! Наистина беше голям щангист и състезател. А на пишман патриотите тук ще кажа едно - българските турци в Турция ВСЕ ОЩЕ казват - тук у нас, в България...Огромна част от тях бяха изгонени от България. Хубаво е да си патриот, но е по-хубаво да си образован патриот!!!