70

анонимен

преди 6 години

бсп да не влиза вьв вторник в зала изобщо не ме интересува никакьв ескои какво мисли

69

куров

преди 6 години

не вярвам на българските политици, всички са престъпници, на избори няма да отида,асладко ще си *** в леглото него ден.

68

Пенсионер

преди 6 години

Права е Нинова, че ще гласуват против в НС. Като вкарат половината от тях в затвора , кой ще гласува за БСП?И ние пенсионерите вече се осъзнахме и не гласуваме за БСП.Е , още има тук , там по някое изкуфяло бабе , ама те си плащат на тел. измамници.

67

лаборант

преди 6 години

Сербез *** излезе тая... ..хибритлия!

66

алкохолът е вреден

преди 6 години

сега е моментът Корнелия да извади едно тескере за углвниъ Гулафчеф и аиде оро, дръж суджуко право.клъцай ги тез убавси

65

Анонимен

преди 6 години

Не, че ми в симпатична, но я атакуват за предприятие което е приватизирала, само едно. Колко е вярно не знам, но е едно. Хайде да видим ББ Бандита от Банкя какви ги твори като гл.с-р на МВР, тогава удари банката на Славчо и му я взе за една нощ, даде я на Цветенцето, изгората. Кой продаде последните 30% на енерго дружествата, кой ограби КТБ, само там изчезнаха 4.5 милиарда? Колко бизнесче бяха заграбени от него и Шайкаджиите, ами като кмет, Сифийски имоти, помните ли? Това се знае.

64

Анонимен

преди 6 години

Факта, че герберската по::мия *** тук показва едно, как им е бръкнала дълбоко на Съджуците. Цецо Цървула е мобилизирал троловете, но това няма да им помогне, пътници са, отиват си.

63

Хитри

преди 6 години

Абе тея пак за балами ни вземат - Г-жа Лъжа искала ,ама БСП не давало. Как ще искат бесепарите - като 80% от тях ще влезат в затвора за далавери и кражби. Онези 9 млрд пак ще си останат в червените къфарчета.

62

топлотехник

преди 6 години

До пенсионерШи плащате , и аз искам голяма заплата като полицаи, политици, военни, учители и други. Ти не искаш ле голяма пенсия, а?

61

пенсионер

преди 6 години

Това че прави декларация, означава ли че няма да я разследват?Щото аз стоя на студено за да не ме изнудват от топлофикация.Не се наядоха мръсниците и тази беше в комбина с Топлото!

60

лъжкиня

преди 6 години

Корнелия е опасна за обществото и трябва да си получи заслуженото!Тези хитри декларации дето се надява да не получи възмездие ги знаем.

59

кой

преди 6 години

Има ли някой човек в България , който да знае , че Нинова , през живота си е свършила някаква полезна работа ????? НАГРАДА 1 000 ЛЕВА. ...

58

До 50

преди 6 години

"Спечелило" е с крадените пари на Мама! И да , защо не е в Москва а е в Ню ЙОРК ???

57

Домашна птица

преди 6 години

Червената *** се е захласнала в тази мантра "мутрите вън от политиката" Ами ти и половината ти партия сте такива, ***. Май си се втренчила в Борисов, ама той и Данчо Ментата го каза това преди години, и то от парламентарната трибуна, а после се извиняваше публично, щото Бойко го беше подбарал в съда. Та ти, Курнелийо, може да си следващата дето ще се извиняваш.

56

БСП са гад.ини

преди 6 години

*** лицемерите, какъв е смисълът тогава *** да подписва, след като в парламента ще гласуват против.

55

Дум-периХъзери

преди 6 години

До бг смешкиТи написа баш истината, кратко и ясно. Ако беше възможно, 100 000 плюса щях да ти сложа.

54

Анонимен

преди 6 години

Аз съм герберче доволно, в дни щастливи аз живея, Баце,Цецо и Мамашка карат ме да се гордея. Казват ми, че съм дебилен, но така ми е удобно, срещу някакви парици няма нищо свято, родно!

53

ОТ ЗАНЗИБАР

преди 6 години

*** Нинова ,спри се *** .К во ще ми говориш ти за приватизацията и че се продала акциите . По-скоро кажи КАК ги придоби. Защо окраде Техноимпекс. Защо те хвана Станишев . Защо прокуратурата те разнищи . Защо Станишев беше принуден от Брюксел да те махне от зам.министър на икономиката.С какви пари прати синчето си в САЩ да учи . Защо и другите обикновени българи дори от БСП не могат да изпратят децата си там. Или твоето е гении ,а нашите са ония 80процента *** /според Иво Христов-/

52

Анонимен

преди 6 години

Тая ще се опита да клати управлението, както Борисов го клатеше 2013-2014г. Стани ти да седна аз! Колко ужасно е, че нашите политици ги движи само алчността и болната амбиция. Как не пораснаха за толкова години, как веднъж не помислиха за България и народа.

51

Знае ли някой ?

преди 6 години

Питах, питах ама никой не ми отговаря! Пак ще попитам. Защо другарят Станишев, когато беше премиер на тройната коалиция уволни и изгони от правителството другарката Нинова-Лъжкинята, която тогава беше зам. министър на икономиката и енергетиката ? Знае ли някой? И който знае, защо си мълчи?