5

Анонимен

преди 6 години

А преди това благодари на премиера,че е благоволил да го изпрати на място.Ех,български "мъже",кой ви смачка така,че превивате гръб за едната слава и повече сребърници.

4

най-анонимния

преди 6 години

да не забравите боко харам

3

Makedon

преди 6 години

Dosta gi falite.... Bolgarskite medicinari- vo svetot se proslavivte so medicinski sestri vo Libijai i Turski vakcini.... i RUSVET...

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де, като отиде на мястото на катастрофата, с какво помогна? С нищо, само напрежение за лекарите които работят с ранените. Защо трябва да ходят на такива нещастия премиери, вицета и министри? Те така и не разбират, помощта им е огромна, кръгла нула. Евтин PR, което всеки разбира. Защо са тогава министри, заместници, вицета и структурите, като най-неразбиращите ходят и се бъркат? Тиквара като ходи в Хитрино какво направи, а Социоложката, която беше на светлинни години от МВР. Пълна каша.

1

Калина

преди 6 години

Жалко за хорицата!Но искам да кажа, че работата на лекарите е навременната и компетентна намеса!А така...аз се чувствам дискриминирана! :)Искам и на мен да ми благодарят, че всеки ден си върша компетентно работата!