80

времето е временно

преди 6 години

гусин Глафчев, в съседна статийка от Герджиков лъха много подигарвателен тон от страна на Герджиката. той ви се присмива казвайки че вие не сте нарушили правилника на НС.ако той ви е подкукоросвал да сторите това и сега се *** с вашата трагедия- знаете как да реагирате- кажете му в лицето "ти си льош, ти си мно мно мно льош" и му се фръцнете ама така да види с какъв суджук в седалката са ви изпратили да си одите като нервен без стол на председател. Нека да завижда.

79

ФАРМА-МАФИЯТА

преди 6 години

НА КАРТИНКАТА ПОДСЪДИМИЯТ МАРЕШКИ ДОРИ РЪКОПЛЯСКА.

78

Анонимен

преди 6 години

Цвъкалото го удари на футболни термини. Главчев - капитана, Борисов център-нападателя, Цецка сигурно е на вратата, а съдията Юнкер.

77

Анонимен

преди 6 години

ГЛАВЧЕВ МНОГО ЛЕСНО СЕ ПОДДАВА НА УБЕЖДАВАНЕТО ОТ БОРИСОВ. ВЕЧЕ ДВА ПЪТИ.АМА ТО ЧОВЕК КАТО НЯМА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. НАЛИ ИМА ЛАПАЧКА.

76

Анонимен

преди 6 години

Келепир има в тая работа ей-КЕЛЕПИР !

75

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Че кой бяга от депутатска заплата равняваща се на три месечни заплати .

74

Анонимен

преди 6 години

Цветанов как така ще сменя капитана. Че нали отборът се води от Борисов? Или друг води шайката, пък Борисов е фасадата?!

73

Анонимен

преди 6 години

Нали синът на Главчев забърса два милиона от инвалидите, за какво му са повече пари?Я виж корупционерката Искра Фидосова, като усети накъде духа вятъра и побърза да си подаде оставката. Сега си яде милионите спокойно и вече никой не си спомня за нея. А трябва.

72

По женски

преди 6 години

До Анонимен 75Точно вие от БКП сте индианци-партизани и не само слушате, но и безропотно робски се подчинявате на генералния си секретар, който ви сложат. И сте алчни и крадливи повече от всички.Нинова точно по женски води партизанската *** шайка и един мъж като Борисов, който не е наясно с квенски номера може в първия момент да се стъписа. Но в първия момент само.

71

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте ни баламосвали,защото знаем,че нито доброволно се е отказал от шеф на парламента,нито е искал да го напуска.Всичко е каквото каже вожда.Само че за разлика от герберската шайка ние не сме индианци и думата на вожда не е закон за нас.Слушкайте си го, защото иначе няма да папкате и суджуците може да ги изяде някой друг.

70

Тинев

преди 6 години

Кокала - кокалааааааа!

69

БАБА КУНА

преди 6 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ НИКАКЪВ КАДРОВИ ПОТЕНЦИАЛ. КОЙТО И ДА СЛОЖАТ НА НЯКОЕ УПРАВЛЕНСКО МЯСТО ТОЙ ВИНАГИ Е ИЗДЪНКА ДА НЕ ХГОВОРИМ, ЧЕ НАЗНАЧЕНИЕТО НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА Е ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С ДЕПУТАТСТВОТО И ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА !!!

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69Абе, и двамата си играят на "тука има - тука нема".

67

БДЖто е надежно

преди 6 години

на снмиката в това костум4е от ахбитурентската му вечеринка, биешият Главен Глафчеф е изтипосан като ***-пренасяща суджучета в един канален орган, кудети композициата на место ту туууу праи прцъъ пъръцъъъ

66

Колбаси от Ереван

преди 6 години

Всики Суджук е универсален, твърди Радио Ереван, ако в един ден мое да изсуджучи Каратънката Главчева при което й дига нервите защото Глъпаманафчеф се изсулил от судйуко и си е ошел след два разговора, раз мислил без да га умие та Караплачкова насмърдва на нещо срамно и кафево изоствено в парламентарната зона от Тъпанафчеф

65

Анонимен

преди 6 години

Е, че той Борисов и вчера беше говорил с него два пъти, и Главчев решил да излезе... днес, да остане... в понеделник ще видим. Типично за ГЕРБ.Най-добре ще е всичките да се махнат от НС и там да влязат говедовъди, продавачи, шофьори и шивачки. Понеже за 27 години от както бяха отстранени от управлението Бай Тошо и необразованите му другари, ясно се видя, че образованите им наследници е.аха ***.ицата на България.Колкото по-образован е един крадец, толкова по д.билен е народа който го търпи.

64

Наивен

преди 6 години

Първи път му казал да напусне. Председателството. Втория път му е казал да остане. Депутат. Главчев е постъпил достойно. По съвест.

63

вара била села

преди 6 години

ще остане , че къде дават такава заплата извън парламента, ако не остане-глад.

62

мозъчнанедостатъчнос

преди 6 години

два пъти говорил по пътя и станал пътникнервните по-рано беха умните

61

Анонимен

преди 6 години

Първият път му казал: "Реши си да напуснеш". Главчо сам решил да напусне председателското място, без натиск. Вторият път му казал: "Реши си да останеш". Главчо този път решил да остане депутат. Сам.