25

ПР

преди 6 години

Как нямате пари бе. Вождът каза, че сме цъфнали и предстои да вържем.ВПРОЧЕМ, ЗИМАТА ИДВА. РЕГУЛИРОВЧИКЪТ БОРИСОВ ДА СЕ ГОТВИ, ЧЕ РАБОТА ГО ЧАКА ПО МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ.И ДА НЕ ЗАБРАВИ ДА ЗАКАРА ТВ ЕКИПИ, ЧЕ ДА ГО ПОКАЖАТ.

24

Анонимен

преди 6 години

Нямате пари пък се скъсвате да карате коли не мога да ви разбера

23

Анонимен

преди 6 години

Всеки вика сменете гумите, ама никой не пита хората имат ли пари за да ги сменят???Разберете че бедните хора ще карат със старите гуми до последно, защото не могат да си позволят нови по никакъв начин!А богатите да не се правят на интересни - щом са допуснали бедните да са в това окаяно състояние, ще страдат заедно с тях! Като не искат да им пречим със старите си гуми, да ни помогнат за да си купим нови

22

Анонимен

преди 6 години

Гумите не са проблем ако имат грайфер. Един съвет за тези които карат с летни гуми. Ако грайфера е добър само изпуснете налягането в гумите така че грайфера да потъне с 3 мм. При това положение ако има сняг и лед ще имате добро сцепление. По принцип всички водачи трябва да се пренастроят на зимно каране. А това означава сваляне на скороста и никакви експерименти с превъртане на гуми.

21

Анонимен

преди 6 години

Ама няма да ги сменя бе смешници, няма да пълня гушите на вашите мафиотски сервизи за безумно скъпи гуми. Ако трябва няма да карам зимата, но вие може да вървите в на майка си нали се сещате кое!Безродна крадлива из-мет

20

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам насофиянци като коледен подарък да натрупа 1.50 метра сняг за коледа и нова година.

19

Анонимен

преди 6 години

Шуробаджанашките Крадци от герберското АПИ не откраднаха ли вече парите за нафтата? :-)Пак ще ги видим да скимтят на умряло като падне два пръста сняг и шофьорите пак ще са им виновни!

18

Анонимен

преди 6 години

Като нямаш пари за гуми ще си караш на село колелото!

17

Ops

преди 6 години

Ми намалете цената на винетките за да имаме пари за гуми

16

Червен клошар

преди 6 години

Червените каскети на Радев знаят по-добре от АПИ как се кара в зимни условия.Затова всяка вечер са в канавките или залепени по крайпътните дървета с 25 годишните си таратайки нов внос.

15

цар

преди 6 години

Много просто животно това българина!!Те му казват за негово добро,то си знае неговата простотия!!Вчера видях една да кара детето си на предната седалка,а тя ми каза,че полицаите я познавали и не й пречи!!Това е бай ***!!

14

Стефчо

преди 6 години

Аз нямам кола но пак ще ги сменя,за стотен път вече ме предупреждавате.Може пък това да е проблема на родината ни.

13

Девил

преди 6 години

А по времето на блаженния комунизъм и зимата почваше по-късно. Мамка и на скапаната де(мо)градация!!!

12

Българин 1

преди 6 години

Щели да мерят дълбочината на граифетите,а дълбочината на непочистения сняг защо да не се измерва???!!!

11

Българин 1

преди 6 години

Чистете пътищата иначе !!! И стига с тези зимни гуми,по закон не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

10

Анонимен

преди 6 години

В апитьу е пълно с шуробадженашки мърдички имитиращи дейност. Като почнеш от ситуационният им център,в който като телефонистки работят ченгета борили се с тероризма,но поради некадърност са ги трудоустроили. А на петрохан си прехвърлят вината, за падналите дървета по пътя, спорейки чии са. А гуми ще сменя когато аз реша, а не когато е решил го алтавия въшкар.

9

Анонимен

преди 6 години

Едно време гумите бяха Вида Спорт. Като шарка - чисто зимна гума и затова нямаше проблеми общо взето, а освен това се чистеше снега, не като сега - снегорина с вдигната кофа, или си носи дървата в нея....

8

до едно време

преди 6 години

Едно време колите са нямали мигачи, огледала, за задно гледане, колани, а в последствие се въвеждат тези неща за сигурност. Същото важи и за гумите. Зимната гума и летната гума имат различни характеристика и поведение на пътя. пп. добре дошъл в 2017 година.

7

Анонимен

преди 6 години

До до..Ами нормално.... навсякъде говорят за зимни гуми, а никой не говори за износване, ДОТ на гумата и свойства на каучука, всеки гледа да отбие номера и най- вече тюфлеците от АПИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно как едно време карахме с един вид гуми и нямаше проблеми. Караш ли по сняк ти трябват вериги , а не зимни гуми . Всичко е за пари .