20

На Циклона дедо му

преди 6 години

До Анонименпътувах с автобус от Амстердам до Брюжда поставим коланите!----------------------От Амстердам? Ми може да сте били друсани, затова са ви вързали:)

19

Анонимен

преди 6 години

миналия месец пътувах с автобус от Амстердам до Брюж, организирано пътуване, като навлязохме в Белгия бяхме помолени от водача на автобуса и екскурзовода да поставим коланите! да колани в автобус на перфектна магистрала!

18

Борисов е виновен

преди 6 години

Проникващ убиец през нагло престъпни тежко терористични съоръжения инсталирани в нови цигарени кутии пакети уби хората чрез блока съзнание на ..следват имена

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонименосновната причина е, че няма магистрала Хемус! парите, които дупетатите окрадоха по време на прехода щяха да са достатъчни сигурно за 10 магистрали-------------Е нали асфалт не се яде?

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРано или късно всички автобуси ще се наложи да имат колани.--------------Отдавна ВСИЧКИ автобуси се оборудват с колани.В цяла Европа, САЩ, Русия и в България също.Не дрънкай като не си наясно.

15

Анонимен

преди 6 години

Във всеки автобус трябва да има видеорегистратор с две камери една от които да следи действията на шофьора...Веднага ще стане ясно какво е станало...

14

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно всички автобуси ще се наложи да имат колани.Показателно е, че хората от ватобуса имат най - много наранявания по главата, след това по гръдния кош. По един колан на пъник ако имаше, картинката нямаше да е толкова грозна!

13

Анонимен

преди 6 години

До ДимовИзключително малко са автобусите, които имат колани за пътниците!

12

Димов

преди 6 години

Докато на *** му е непривично и смешно да слага предпазен колан в автобус - така ще е....

11

:):)

преди 6 години

ако имаше магистрала ,колко хора щяха да са живи.....ама налу няма далаввра в Хемус, 50 г ще я правим

10

Mitkyla

преди 6 години

До Анонимен 8Айде пак политиката намесена.Абе човек на теб ако ти умре котката пак ли политиците ще са виновни? Не подкрепям нито една от политическите партии в България, и искам да кажа че тук става въпрос за човешка грешка,а не за какво ее ограничението.А и това не е станало на магистрала.На нас за всичко все политиците са ни виновни,а не самите ние че ги търпим.Ама това е, манталитет....

9

Анонимен

преди 6 години

Коланите да станат задължителни!!

8

Анонимен

преди 6 години

кажете мерси на мутрагено който увеличи максималната скорост и колко хора загинаха заради това? колко хора???

7

кой знае

преди 6 години

Може да е заспал!?

6

от Рая

преди 6 години

Когато ти е писано да се удавиш,няма да умреш в кино !!

5

Анонимен

преди 6 години

По всяка вероятнос на водача на автобуса му е прилошало. Няма как да се насочиш в насрещното без причина. С каквато и скорост да се е движил поне щеше да има следи от спирачките ако е изпуснал контрола. Просто е станало това което никога не би трябвало да се случва. Но уви. Бог да ги прости починалите.

4

Анонимен

преди 6 години

основната причина е, че няма магистрала Хемус! парите, които дупетатите окрадоха по време на прехода щяха да са достатъчни сигурно за 10 магистрали ако не и повече да построим, вместо това яхтички, имоти в чужбина, офшорни фирмички...

3

баси глупостите

преди 6 години

Буса влязъл в насрещното,а причините СЕГА се изясняват!?

2

Анонимен

преди 6 години

Властите пък кога ли са могли да кажат или направят нещо полезно.Но Тиквата вече не пропусна да си направи грозен евтин ПР и от смъртта на хората.

1

шматка

преди 6 години

Буса е Мерцедес.С този модел Хитлер е извовал армията на Източния фронт.