16

преживял

преди 5 години

Рижия въобще не говори за преговори. Той иска да завладее територия без бой. В мамента, в който се заговори за среща с Ким започнаха големи маневри и ултиматуми. Как ще разреши разведряване между двете Кореи? Ким не се е разоръжил и няма да го направи. Само малко отлага иначе край с него.САЩ се доказаха като врагове на целия свят. Европейците го осъзнаха на края и се препъват бягайки към императора в Сочи.

15

pesho

преди 6 години

до Анонимен 14: нещо ти е стара информацията за СК . тия имат собствена ядрена програма , операционна система за ПЦ , марка смартфони .... твойта държава БГ да не би да те храни много добре ???? я прочети някви по нови отзиви от СК от някой който е бил там (примерно от нашите състезатели по таекуондо).

14

Осъден за Контрбанда

преди 6 години

Тръмпата ще събаря СК. Сега е най-добрия момент да се инвестира в строителна компания близо до северна кореа, защото като Тръмпарата я изравни със земята, хората ще почнат да строят отгоре - върху чистото

13

Умен Лидер

преди 6 години

Севернокорейците са умни за разлика от близкоизточните диктаторчета. Показаха топки и си създадоха ядрени ракети. Направиха го защото знаят много добре, че това е единствения начин да оцелеят и да възпрът краварите да ги демократизират по примера на Сирия, Либия, Афганистан, Ирак, Косово, Сомалия и т.н. Там където стъпят янки, трева не никне. Само смърт и разруха!

12

Чукундур

преди 6 години

Дебелият Ким не е ***.Ако не беше създал ядрена програма,щеше да последва съдбата на Саддам и Муамар.

11

Анонимен

преди 6 години

Кимчо Дебелий да намери храна и нахрани хората си, или да им осигури електричество поне 2-3 пъти в седмицата. Напоследък се е укротил, не се дърви много. Явно самолетоносачите наоколо да го отрезвили. Но тих има надежда, ще прави нова подводница, но няма огняри. Ще прави кастинг но чака *** от Китай. Гладорията и смазващата ситуация в страната има изход, намира се враг, а това е САЩ. И за идиотщините на Жълтура да виновни САЩ??? Скоро имаше филм по NG за СК. Само съжаление и гняв към дебелака.

10

Анонимен

преди 6 години

sevrna Korea she unishoji USA v badeshe taka e s diktatori bankeri s hazarski proizhod e usa tramp nima vina toe porednata marionetka v tiahni raze

9

Дядо Радой

преди 6 години

Щом в армията на краварите официално е разрешено да има гейове и травестити,ясно е какава ще да е тази армия. ***.

8

Кики

преди 6 години

До анонимен 3И понеже не си живял през социализма, а и не си направил труда да го опознаеш, затова и коментара ти е некомпетентен!

7

до 4

преди 6 години

А подкрепящите ядрен холокост да си вземат виза от господаря си Тръмп и да се заселят в урановите мини на янките.

6

Анонимен

преди 6 години

Краварите пак църкат като мишки пред суджук окачен на върлина.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКим ще направи всичко стига да е на власт.

4

Анонимен

преди 6 години

Подпрепящите Ким да си вземат виза за Северна Корея и да се заселят там

3

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям Сащ. Власта в Северна Корея трябва да бъде свалена. Преди години българите сме били под същата диктатура но американците не ни спасиха. Сами се спасихме. Няма нищо по-лошо от комунизма. При комунизма се комфискува земята на хората - хората стават роби защото само робите са нямали право да притежават.

2

Анонимен

преди 6 години

Само така Ким. Смачкай първо психологически а те сами ще се довършат физически.

1

Анонимен

преди 6 години

СК не пеговаря с терористи тая чест се пада на либералите да пълзят като улични *** за трохички пред портите на краварника.