8

Анонимен

преди 6 години

Кой ли прокурор си е платил на Мария ? Същото като Николай - умни начетени господа зажадняли за свежа плът дали от сърце 200- 300 евро за малко свежо емигрантско моме ,ама са оказало лъжа и няма да има плът.ами сега ?Набирай МВР-то да го хванат тоя лъжец!Кой ли бедняк ще се върже на такива работи? Закачаш ли елита ,те намират и в ***.....но ако нападнеш баба или просто дете накой му пука в управлението?На никой.

7

ГДБОП

преди 6 години

До Анонимен'5Баламурник е, той е от *** българи, тях закон не ги лови. Ще го пуснат, а другите баламурници сами са си давали парите. И за виртуален секс се плаща.

6

Американ

преди 6 години

До Здравейте (4)Не си разбрал, понеже е писано от български професионалисти на които заплаюането им все не е достойно.Иначе ако им дадеш заплати от по 10000 изведнъж ще поумнеят и проработят качествено. Или не?

5

Анонимен

преди 6 години

Кой ли го е издънил? Трябва да е баба му... Щото иначе няма начин да го засекат. Освен ако не е пълен баламурник.

4

Здравейте

преди 6 години

Нещо не разбрах от заглавието

3

Анонимен

преди 6 години

Ами такива тарикати като този ще изчезнат когато изчезнат балъците. А това не го виждам в близките 200 години. Всеки ден виждам балъчета. И от ден наден все повече стават. Погледнете кои ви управляват за тези какви си мислите че са гласували? За децата на комунистите за пребоядисаните комунисти за светата троица дембелия че.рния и лудия за магарешки? Ами ето такива са гласували балъчете като тези дето са му набутали 40 000 левчета на тарикатчето. Балъци е имало има и ще има. Няма спасение от тях

2

Анонимен

преди 6 години

"По сметката са изплащани суми от 10 до 250 евро. Измамените са около 100 души, като общата сума е близо 40 000 лева."Колко ли *** трябва да си да се връзваш непознати, дето искат пари?

1

пожелание

преди 6 години

БОЯТ В ПОЛИЦИЯТА НА ТАКИВА *** ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛИН СЪС ЗАКОН !!