6

Анонимен

преди 6 години

...Ако двойката диваци направят беля, си го отнася по-големият, малкият е малък и му е простено.Хич не е зле да си второ дете, казвам го от личен опит.

5

Анонимен

преди 6 години

Отново някой трупа точки за публикация.Ами не е точно така с второто дете!Второто дете е "бебето" след това става "детето", а първото го наричат по име.Първото обикновено е с 3-5 г. разлика и държавата го поема в "детската", после в училището, докато "малката" или "малкият" получават привилегията за помощ от родител, когато си поискат.Още повече, малките "увисват" на вратовете на каките и батковците.

4

Анонимен

преди 6 години

Моля, авторът да си прочете и коригира заглавието. Така пишат само рускините, женени за българи - не признават членуването на съществителните имена в българския език.

3

Анонимен

преди 6 години

При първото дете стерилизирате всичко, гледате всичко да е изрядно чисто.При второто, е поизчиствате, ама без престараване.Третото дете, яде от храната на кучето... ами още по-зле...за кучето! Това разбира се е шега, но има нещо вярно, при първото дете се стараете безумно, даже понякога го гледате по книгата на някой д-р (ах този д-р Спок!), с второто я карате вече по-спокойно, а с третото (ако се решите на това геройство) вече го карате съвсем на уволнение, защото все ще порасне.

2

Анонимен

преди 6 години

Vtoro dete v Balgaria? Tova si e chista ludost!

1

Кои са разлики????

преди 6 години

Научете се да си четете и редактирате глупостите!