11

маилс

преди 6 години

Еи горнобански *** ,тецовете са гръбнака на тая енергиина система това едно- просто е дълго да се обеснява писмено на умствено ограничени индивиди ,с подкрепата на които се затриха основни ядрени мощности,сега се молете срока за удължаване на активния живот на 6 и 7 блок на АЕЦ да бъде удължен щото след това жална ви майка,ще се питате кои ни докара това,кои е виновен и ще се сочите с пръст, но вина в държавно беззаконие няма -има само косвено съучастие

10

ЕГАТИ И ДЕБИЛИТЕ ДЕТ

преди 6 години

Някаква неграмотна писарушка ви подава стръв,вие захапвате и къде отива истината???Как бе скъпи мои неграмотници решавате ефективноста на даден вид енергия.Абе *** да сте чували понятието енергиина система,случаино да сте наясно защо не се ползва само слънчева,вятърна или енергията добита от триенето на мозъците ви .Егати и клоуните смешни сте това хеитърите,да ви пцува човек маиките ви са бабички,дъщерите ви са лелки с 2 декара дирници.*** матриал...........

9

Анонимен

преди 6 години

До тъпчоОчевидно никът ти отговаря на въпроса! Ми то е ясно че критериите са така измислени за да не могат да бъдат изпълнени. Това е меркелтизма -затвяряш централи и плащаш 30 евроцента за киловат колкото плаща дой1овците!

8

Анонимен

преди 6 години

Пнеже сме с много стабилно енерго захранване затова януари месец в големите студове изключвахме захранването на по малките градчета и селата за да не станат големите градовете дискотека с цвето музика. Когато някои се опитват да лъжат първо да се допитат до хората които работят в този бранш. Защото те си нямат и понятие от енерго носители и мрежи. А й как да имат те са там да си пълнят гушките с милиончета. Ако ги попитам какво е волт напрежение и ампериаж ще ме гледат като препикано мушкато.

7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До тъпчопитаме комунясете и ченгесарите кде са мангизите дето ес ги даде за реконструкция

6

(-_-)

преди 6 години

Все едно да кажеш, че парните локомотиви са ключови за железопътния транспорт.. Еййййй бреее

5

тъпчо

преди 6 години

А съгласно евродитективата за емисиите от промишлеността може да се наложи да затворим ТЕЦ-те, защото няма как да изпълнят критериите ... к'во прайм?!

4

Анонимен

преди 6 години

До zeusНе са от татово време смениха ги защото бяха медни и ги замениха с алуминиеви разликата в парата прибраха и го отчетоха като капиталовложение и увеличиха цената . Така че лапачите от ЕРП-тата спечелиха два пъти.

3

zeus

преди 6 години

Миналата зима системата се срина и ако не бяхме внесли ток щяхме да стоим на тъмно и студено. От друга страна на много места мрежата на ЕРП-тата не издъжа, понеже кабелите не са предвидени за такава консумация и са още от Тошово време. Последно, каква либерализирания, като плащаме гарантирана печалба на американските ТЕЦ, дори ЕС ни погнаха за това. Молете се зимата да е мека...

2

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До анонименнормалния печат говори че мръсният въздух причинява ХОББ, в челябинск ще палят кметството заради смога, тука лобираме за въглищарите и за АЕЦ. определено сме 17 век.

1

анонимен

преди 6 години

Не искате АЕЦ - Белене, купувайте ток от Турция и Румъния!Да не сме в 17 век да разчитаме на въглища?