28

демограф

преди 6 години

българите ще бъдат малцинство в държавата си. Процесът е необратим

27

Анонимен

преди 6 години

До А беНе е въпросът в растежа на електората. Въпросът е, че този електорат е умишлено изолиран. Не, защото сам така е поискал, а защото умишлено се поставят бариери пред него.Само "множене" ви е в устата.

26

Анонимен

преди 6 години

"Както се подразбира, на свободни работни места няма да бъдат назначавани български граждани от небългарски етнически произход, като се приложат от държавата и бизнеса по-специални критерии..."Точно така е!Турците нямат достъп до определени позиции, като се изтъкват някакви други причини.

25

А бе

преди 6 години

Каква ли пък демографска политика провежда Валерко,та и да не му я харесват???ДПС имат всички основания да са доволни-електоратът им расте с бързи темпове,а на другите-намалява.След 15-20 г. ще могат да управляват самостоятелно.Виж, ако Валери беше предложил програма за размножаване само на белите* хора(от каквато има остра нужда),то тогава би било нормално да са недоволни.Ама такава вероятност няма....*бели хора-такива с желание за работа,развитие,нормално поведение и спазване на закона.

24

Хахахахаха

преди 6 години

Просълзих се от смях Та въздух не мога да си взема...Сега са се сетили нашите политици че гражданите нито искат да раждат нито искат да работят в тая държава...Защо ли джаньм?

23

анонимен

преди 6 години

Защо има две турски партии в България-ДПС и ДОСТ?Тези партии(на етническа основа) са забранени от конституцията, нали?Нямам нищо против обикновените турци ,но да членуват в някоя българска партия, има ги достатъчно, ако искат да са част от БГ-нация.Прокуратурата къде спи, Цацаров да се самосезира, или и той е човек на ДПС?

22

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаАми докарайте ги източноевропейците и мигрантите от бълг. диаспори! Що не ги върнахте? Да видим кой ще се съгласи да се върне тук за 500-600лв и коя украинка или молдовка ще остане да живее в Бг. Освен ако не развали семейството на някой българин и не се ожени за него.Имай предвид, че украинките и молдовките работят или държавна работа, или лека работа. Няма да се хванат със селско стопанство или производство на конвейр с нощни смени. Тежък труд не работят.

21

анонимен

преди 6 години

моля да ме светнете за какво и е на бьлгария едно едно индииско семеиство с5 или повече деца

20

М, да ...

преди 6 години

До 20 АнонименДемографската криза-застаряващо население е в цяла Европа и се знае отдавна! България е донор покрай управлението на ГЕРБ, на работна ръка - хора в трудоспособна възраст за Западна Европа. ББ с ускорени темпове обезлюди страната! Та ми се чини, че Боко няма да прави деца само, а ще трябва и та ги ражда! :))

19

Анонимен

преди 6 години

Споко бе Боко и деца ще направи!

18

www

преди 6 години

А какво е "правоспособна възраст"? Журналисти, депутати, смях в залата!

17

Анонимен

преди 6 години

Далаверко е пишман патриот. На правителството не му пука за народа !

16

Истината ...

преди 6 години

..ДОБРЕ ,ЧЕ ОТВОРИХА ГРАНИЦАТА ---ТА ДА СЕ ВИДИ ГОЛЕМАТА ЛЮБОВ НА НАРОДА , КЪМ пре-"ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ"..ХА,ХА,ХААААААААААА...ТОВА Е ИСТИНАТА ......ЗАТОВА И ЛУКАНОВ ОБЯВИ ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ!/..ЗАТОВА ГО УБИХА И КОМУНИСТИТЕ.../

15

М, да ...

преди 6 години

"Осъден за ксенофобия и етническа омраза отговаря за демографската политика ярък цинизъм",----------------------Това не е арогантно твърдение, а обективна фактология, бре *** Валерко!

14

Истината

преди 6 години

Размерите на демографската катастрофа ( не е криза) в България станаха ясни още през 1992 година, но тогава демократите току-що бяха завзели властта и от кражби и грабеж нямаха време за друго. Беше ясно защото след 1989-та раждаемостта в България падна катастрофално сред българите и се видя колко българи бягат от България. Раждаемостта продължи да спада в следващите години досега, а бягството н българите от България не намаля. Да се говори за демографска криза е смешно, катастрофа е от 28 години

13

ХА,ХА,ХА,

преди 6 години

Тоя ре.зан Фъфел , дали прави разлика , между "демографска" и "порнографска" политика.....?!Щом се чеше по главата ..явно се затруднява адски!!!!!!!

12

Arman

преди 6 години

Mustafa dava primer za podrajanie s pochitnite si predsedateli po tazi tema i s kogo da se celuvat dasterite mu po mostovete li?!

11

Анонимен

преди 6 години

грешка: тоя

10

Анонимен

преди 6 години

Не за демографската политика, тия той определено е виновен и за 2 световна война ! Оставка и заради нея.

9

Анонимен

преди 6 години

До Исмаилпо-добре като амишите, бонус - мутирали към дълголетие