15

аз

преди 6 години

По големи измамници от държавата и правосъдието няма, човека не е искал една стотинка а само се е забавлявал в нета и сега ще му лепнат 3-5 гд за измама...каква измама ? От кого е иска ? От никой ! Сега за това че се е предтавял за жена а не за мъж в нета получава 3-5 гд това му е обвинението а всеки може да си се представи и за АЛФ и за СУПЕРМЕН и за какъвто си иска в нета В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ?! ЕТО ЗА ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА ИМА ЗАЩИТНИ ОРГАНИЗАЦИИ , НЕ ДА СРИВАТ ЖИВОТА НА НОРМАЛНИТЕ

14

Тото

преди 6 години

Едни хвърлят пари през балконите, други пращат по банката, не свършиха ли балъците най - накрая?

13

Яшти ми хуя

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СА КРАДЛИВИ И ПРОСТИ ХОРА!

12

Обикновен гражданин

преди 6 години

Много *** има още за терминал 2

11

Х

преди 6 години

Как така "измама нали са му ги превели доброволно!?!?!!

10

хъ

преди 6 години

Да бяха написали и в кой сайт за запознанства се е случило? Най-вероятно в сайт със сексуална насоченост. И е имало обещания за плътски наслади.

9

Анонимен

преди 6 години

Имали - дали. Аз що не съм дал на Марийка? Щото ако ще давам 200-250 евро, то може да си наема елитка, а Марийка да сади пиперо у Гърция колкото иска...

8

Анонимен

преди 6 години

"бедстваща виртуална девица моли за спонсорство" на "африканска принцеса в плен"

7

Цица увиснала

преди 6 години

Такива кокошкари - Спас, Мас, ги изкарахте най-големите престъпници, ама нали са кокошкари, не ви е страх от тях и си правите гаргара с тях! Що не излезете истински смелчаци и напишете колко хора и с колко милиарди е излъгал например ВасилБожков - Черепа с билетчета, казина, лотарии, бинго зали и т.н. мафиотски структури? Или пък колко хора е съсипал, разсипал, опропастил и затрил Митю Очите? Мишоци!

6

Анонимен

преди 6 години

95% от имамените били мъже!?Или по-точно ***.и,хванали се на въдицата на "красивата Мария".Какво ли са очаквали от нея след това?Ама много сте,бе-цели 100 човека.Спас2 добре ви го е ту..и.л.

5

Анонимен

преди 6 години

Утре тоя човек като си смени пола и отиде пак в Гърция какви ще ги плещите бе *** всеки сам да решава на кой си дава парите.

4

Анонимен

преди 6 години

a da rabotish za 200 oiro ne e li izmama

3

Анонимен

преди 6 години

Спас не е ли освободен смешници такъв ерудит да стои за кокошкарски му работи

2

4epa

преди 6 години

A BANKITE DA NE SA PO MALKI IZMAMNICI !!!!

1

анти диема

преди 6 години

ако бяха с по-тъмен загар, нямаше да им пишете имената