13

кои чу

преди 6 години

Не забравяте че всичко което е направено да е лесно е направено да е лесно за тях а не за нас бедните и прости хора в наречие било новите технология като радващите се деца на смартфончета или таблетчета разни телевизорчета с андроиди и тем подобни та и тази измислена валута та нали това е целта на заниятието кои да сабира инфо от банки контрола е по лесен схемата е много проста само човек да може да я усазнае на първо место е контрола от там се почва а за навлезналите в децката игра успех от мен

12

ьааььааь

преди 6 години

Биткойна никога няма да пада, а само ще раста. не говоря за моментните спадове те винаги ще бъдат компесирани. цена ще расте с годините и ще се задържи около 100м$/1 биткой и пак ще расте, но по-бавни темпове. Най сладки ще са моментните спадовете с по 50 -70%. там се правят парите.

11

Анонимен

преди 6 години

Вече доларът трябва да се измерва в биткойн. Доларът пада много.

10

Анонимен

преди 6 години

купувай народе, не остана! обръщайте заплатите и пенсиите в биткойн! какви са тия измислени валути в света? всичко в биткойн и това е!

9

Анонимен

преди 6 години

някой ще изкарат други пари, други ще купят на 8000$ и ще продадат на 800$ като се пукне балона...

8

до Гои

преди 6 години

Че блокчейна е технология, която ще навлезе масово няма спор ама това няма нищо общо с цената на bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dash coin и т.н. Наистина никой не може да предвиди цените на койните. Аз лично учетворих спестяванията си. До там ми стигна комбинативността и акъла. Сега вече не смея да влизам при тези неимоверно високи цени. Много хора влязоха вече, които търсят само печалба и при първата паника ще разпродават и може да се срине.

7

Гои

преди 6 години

Занимавам се с "криптовалути" повече от 4 години. Помнете ми думите: до края на 2018 ще има цени от 30 000 долара за 1 биткойн. Това не е пирамида никога не е било и няма никога да бъде. Блокчейна ще промени света за нашите деца така както интернет промени нашия. А цената от 300 000 долара е напълно постижима през 2020. Не забравяйте най голямата банка в Америка има над 100 патента за използването на Блокчейна!!!

6

Smart

преди 6 години

В началото на годината купих биткойн за 300$Всеки ден следя статистиката и съм много доволен че на майтап се пробвах!Тия дни ми се стъжни и бях на крачка да продавам.но ето че нещата отново са нагоре.

5

BG СМЕШКИ

преди 6 години

изкарали са само ако са купили още в началото и сега са продали .....познавам 2ма които купиха на 100 $ и още не са продали ..... в един прексрасен момент като се срине и тази измама ше ядат пръстите от яд ..... както всеки пазар обаче всичко е движцени от алчността и страха .... биткойнът е класическа пирамида която няма вътрешна стойност ..... няма как да си задържи цената .... иначе винаги може да загубиш пари ....на всеки пазар ....

4

Анонимен

преди 6 години

Биткойн е пирамида за тия, дето по цял търкат картончета...

3

до 2

преди 6 години

какво значи "биткойна не е и не може да бъде пари ......нито инвестиция"? имаш ли представа колко пари изкараха хората за последните 1-2 години? няма нищо сигурно на този свят - имотния пазар фалира, нефта, златото, някои валути дори се сринаха и това в разстояние на 10 години. както с всичко останало, който рано се е усетил - доста е изкярил.

2

бг смешки

преди 6 години

класическа пирамида - жестока спекулация ! цената ше надува и в един прекарсаен момомент ше срине на 0 ....биткойна не е и не може да бъде пари ......нито инвестиция

1

Анонимен

преди 6 години

Някой тези дни си играе с курса... Сигурно добри пари ще изкара