21

Гост+

преди 6 години

Само една за нищо няма да им стигне. Трябва още да работят

20

Анонимен

преди 6 години

e dobre tezi hpo kakvi Hora gi finansirat ot kakav etniceski proizhod soros ot kakva etnicheska grupa e?

19

Анонимен

преди 6 години

тия и на слънцето кацнаха ако ги слушаш

18

анонимен

преди 6 години

САЩ няма да посмеят да нападнат ядрена държава, КНДР не е България да е разграден двор-всеки да прави каквото си иска.България е рай за чужди организации и НПО-та.В КНДР има ред и дисциплина, така се прави силна и независима държава.В КНДР няма Отворено общество, Институт за дясна политика и НБУ-универтситет, финансиран от Сорос.

17

анонимен

преди 6 години

КНДР не е Либия или Сирия, да знаят американците!Кадафи излезе много глупав арабин - повярва на лицемерните обещания на французите и другите лицемерни западня, ама какво стана?В Сирия-цветна революция заради нефта и газа, да има гориво за англосаксонската мафия.Ким си е научил урока добре, не е глупав той, учил е в Европа!Ким няма да се даде лесно на американците!

16

Коце Маца

преди 6 години

Кой предполагаше че преди *** си вожда Ким Ир Сен,ще се ориентира така добре и ще направи този добър избор за страната си с посочването на Прасчо /Ким Чен Ир/ за свой заместник ! Той успя да го подготви предварително за високия държавен посткато го прати с фалшива самоличност в Швейцария, за да се изучи и изкара там висшето си образование !

15

zxcxzc

преди 6 години

Те американците щото нямат подводници с ракети, ама че лицемери.

14

Анонимен

преди 6 години

За какво му е подводница, след като и контейнеровозите вършат същата работа. Изпробвано е със 100% успех.

13

Знаещ

преди 6 години

Всичко са измислили - при ВПТП /водно ПТП/ ще остане само лопатата на огняра ...

12

Анонимен

преди 6 години

Ще се потапя и изплува, за да могат гребците да поемат въздух.

11

Анонимен

преди 6 години

Ким затова се подхилква на краварските "самолетоносачи"! Не е рекъл, не е ги потопил и оставя говедарите сами да си вярват ....

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

КИМи сикиме ;)))

9

Боби

преди 6 години

До Анонимен 8За твое сведение СССР беше произвела десетки подобни подводници преди да усвои направата на малоразмерни ядрени реактори за подводници. Да няколко години морската ядрена мощ на СССР беше от дизелови подводници.

8

Анонимен

преди 6 години

Колкото и огняра да има, все ще са повече от тези на българската. Хората имат постижения в ужасни икономически условия. Ние незнам дали и тоалетна хатрия произвеждаме все още. Защипки знам, че внасяме...

7

Боби

преди 6 години

До Анонимен 7поредния който ХАЛ ХАБЕР си няма от ТАКТИКА И СТРАТЕГИЯ на подводните лодки.в 95% от случаите подводниците се придвижват с минимална безшумна скорост към място на вероятна засада или място за поставяне на противокорабна мина(реално торпедо с котва(батерия за по-дълго намиране под водата))в останалите случаи активно се доставят диверсанти или се води бой с торпеда или ракети.Така че дори старите подводници на Кимчо седящи в засада по крайбрежието са опасни щото не шумят

6

Анонимен

преди 6 години

До БобиБобчо, това не е вуна - скубни, скубни... па бегай :)

5

Анонимен

преди 6 години

ОК, подводница строи Жълтъркото дебел. Обаче въпроса е, с колко огняра ще бъде и колко гребци.

4

Боби

преди 6 години

Какво ще направи Кимчо в този случайВзема се една стандартна дизелова подводница. Надстройката са увеличава на дължина 2-5 пъти. В надстройката се монтират вертикално автономните контейнери на балистични ракети 1-4 бр. При което подводницата си увеличава дължината с 6-8 метраНищо сложно от техническа гледна точка. Много по-сложно е балансиране на този "висок" товар(за размерите на дизелова подводница).

3

Анонимен

преди 6 години

Гледайте сега и се учете. Сега ще кажат че има подводници наблизо до кравария с ядрени ракети и ще стане така като стана със Садам с химическото оръжие. Ще извадят снимки с подводници снимани на дъното. След това ще си бутнат някоя кула и ще кажат че Ким им я е бутнал. Тези Краварски номера са ни пределно ясни затова Ким да ги удря преди да са го ударили.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще я познаете по греблата и стърчащите шнорхели.