7

Анонимен

преди 6 години

Сблъсък на кола с ТИР край Девин, има жертва .Загинал е шофьорът на автомобила, бил е без колан...............Тази новина е по-прясна.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз в Русия не зная как е, не съм карал там, ама в България като гледам как карат и как изпреварват, ми става жал колко прости хора има. Повечето катастрофи стават при преминаване в насрещното движение. А скоро един беше гонил трактор, за да се блъсне в него отзад. Интелигентен човек.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е най-важната световна новина.На магистрала Тракия по две-три тежки катастрофи стават всеки ден, нарекоха я магистрала на смъртта. И там един автобус се обърна скоро.Ама република Марий Ел е по-важна.

4

Шоп

преди 6 години

*** е страната на най-безотговорното шофиране. Там какви изпреварвания съм видял - да ти стане жал, че има толкова прости хора.

3

Взаимно съчувствие

преди 6 години

Съчувствие за жертвите,както и за други случаи като самолетите от египет и сочи.Обаче,при случаи у нас като Горни лом и Хитрино,на руските сайтове на макс злорадствуват и ругаят всико българско и подиграват с думата "братушки"

2

Анонимен

преди 6 години

Като ви гледам снимката си представям какъв снежен ад е било. Подигравате се на Плевнелиев за кадъра от Америка, а за този какво да кажем?

1

Анонимен

преди 6 години

Цар алкохол не прощава!