16

Анонимен

преди 6 години

Драги редактори, следете го това полуслято писане на думите, моля, дефиса си го нямате за нищо!

15

планета пришълец

преди 6 години

Вижте кво тоя Чжан от Вирджиния да си пише каквото иска-никой не го спира да плещи глупости в гугъл.Какъв е тоя суперконтинент Родиния-няма такъв изобщо. Пангея или Гондован да,ама тоя Чжан пак ли ще прави сюжет за Холивуд.Пробват колко сме ***.

14

Кой

преди 6 години

Гати глупостите !

13

до 14

преди 6 години

тя не е площта на континента а площта на района на сблъсъка

12

Румен

преди 6 години

първо! беше преди 752 милиона години!второ! земята е плоска и куха като главите на всички комунисти!трето! долу америка,да живее русия,другари!

11

реалист

преди 6 години

Пак нови предположения и терории, които представят за чиста наука подобно на еволюцията.

10

Juls

преди 6 години

337 000 км2 не ми звучи като супер континент, това е приблизително територията на Германия?! Въпрос на хипотези е съществуването му, да не говорим за точни очертания, а те взели, че му сметнали и квадратурата. СМЯХ!!

9

Анонимен

преди 6 години

За да твърдиш, че Земят е плоска трябва да си изключително *** човек, без капка желание да прочете и разбере някое от безбройните безспорни доказателства, примерно Кориолисова сила и факта, че циклоните се въртят в различни посоко в различните полукълба на планетата.

8

Астерикс и Обеликс

преди 6 години

Пак глупости..Земята е равна..знаят какво е станало преди 750 мил. Години, но не могат да прекосят южния полюс?..хахха!Останайте се хора. Живеем в заблуда.

7

Анонимен

преди 6 години

До 2. Ето на това му се казва въпрос с повишена трудност. Всички се правят на учени а най съществените неща никой неможе да ги обясни или ще извадят някакви фантасмагории които няма да имат никакъв смисъл.

6

зелен хайвер

преди 6 години

Дали Вождът Ким Чен, дали някоя планета фантом, всичко зависи от хамериканците и Холивуд.

5

Наска Баконурова

преди 6 години

Тия хора изкарват пари от научна фантастика. Имали ли нормален, който вярва на тия простотии. Хвърчим из "Вселената" със скорост няколко пъти по-бърза от тази на куршума и аз си пия бозата и преживям баницата.

4

Анонимен

преди 6 години

Sturtian glaciation . Според журналята на днес, Нибуру кога ще ни удари? Шарлатани такива.

3

Анонимен

преди 6 години

Нещо тая новина не се вързва с реалността. Преди 750 мил. години е имало айс ейдж, как да стане ако Земята е на парчета след сблъсък с друга планета? Пак преписвате грешно разни глупости!

2

Марсианец

преди 6 години

Да бе, верно - така беше ! :-)

1

Дино Завров

преди 6 години

И кой ги е кръстил така тези океани и континенти преди 1 млрд. години?!?