17

ИМа ПРОСБА

преди 6 години

на снимките ЛИЧНО АРХАНГЕЛ ГАвраил е уведомен за нагли престъпници принудили стотици милиони водачи на автомобили да увреждат денем и нощем поднебесната ни обител..ИСка се ликвидация на човечеството превърнато в опасен вредител след 1999 година

16

гасете фаровете

преди 6 години

Има податки да се направят тестове на Гражданска защита за евентуален пробив на диги в региона край Дунава..Преди труса в Ирак имаше засилена АТИПИЧНА СЕИЗМИЧНА АКтивност отчетена по жп линия пострадал при 7.9 по рихтер вранча 1977 на 4 март..

15

Иванов експерт

преди 6 години

Сега се прибират от проучвания свързани с нагло престъпни АНТИ КЛИМАТИЧНИ Оръжияползвани от милиони водачи на МПС ..принудени от полицията да увреждат тежко земята с включени скенери и фарове денем и нощем..Най стресиран е региона около река Дунав където дреме много страшен проблем..Жестоки вреди нанасят нови скенери инсталирани на камиони за зърнени храни и насипни товари..направо пътя свищов ореш потръпва при всеки камион..

14

was

преди 6 години

Бойко Борисов е виновен.

13

Анонимен

преди 6 години

Съчувствам на всички гърци и живущи там!И се надявам да се оправят бързо.Не можем да знаем дали това е природна буря или е предизвикана от ХААРП,но обикновените хора нямат никаква вина,а понасят най-много поражения,което е тъжно и несправедливо.

12

Голям прос

преди 6 години

Глобалното затопляне води до това. Преди 40г. нямаше толкова много силни бури. И за смерчове в България не бяхме чували. И по-зле ще става

11

Новина...xaxa

преди 6 години

Да качваш видеота от ютуб голяма Новина е тва

10

1

преди 6 години

Снощи гледах интервюта с пострадали хора. Направи ми впечатление, че никой не обвини държавните институции, докато тук каквото и да стане, все някой друг е виновен!

9

Ной

преди 6 години

Това е хипербола.Наводненията са описани като библейски, защото се прави сравнение с потопа описан в Стария Завет в Библията....... ноевият ковчег и т.н

8

Само

преди 6 години

че най-късно до началото на лятото там няма нищо да личи, готов съм да се обзаложим. Тук минаха години, а в Мизия и Бисер нищо!

7

май

преди 6 години

требеше да препишете и кавичките на библейски

6

Анонимен

преди 6 години

Да и аз съм чел Библията, но не разбрах какво им е библейското на наводненията? Ако може авторът да поясни...

5

Fake News

преди 6 години

Първото видео е отпреди 3 години. Поправете се.

4

бг хеит

преди 6 години

нема ли канализация, запушена е от суджуци! тия от АПИ дремат, нищо не прават, тва по времето на Тато никога не се е случвало! ... Бог помага на гърците, а и те сами си помагат - всичко ще се оправи!

3

ХААРП 2

преди 6 години

... А освен отвратителното и нагло ЕКСПЛОАТИРАНЕ на Земята ... се правят и милиони опити за нови и високотехнологични оръжия с различни цели ..... !!! ... Е вие какво си мислите , че това може да продължи вечно ?!?! ... Няма как ! ... КАКВО ЩЕ ПОМОГНАТ МОЩНИТЕ БОМБИ ПРИ ЕДНО МЕГА ЦУНАМИ ИЛИ СИЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ? ... ИЛИ ПРИ ИЗБУХВАНЕ НА СУПЕР ВУЛКАН ? ... Освен да ги предизвикват ! ... САМИ СИ *** КЛОНА НА КОЙТО ЖИВЕЕМ ! ... И ТУК ИДВАТ ДУМИТЕ НА ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ ... МНОГО СИ Е ПРАВ ! ...

2

ХААРП

преди 6 години

.. Хора , вие какво си мислите ? .. Че алчното и нагло "Човечество" може по такъв начин да ЕКСПЛОАТИРА Майката Земя и ТЯ само да стои , да ни гледа и да си трае ? .. Само се огледайте какво става из цял Свят ! .. Екстремно УВЕЛИЧЕНИЕ на всякакви ПРИРОДНИ СТИХИИ и ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ? .. Дали е случайно , а ? Това е все едно , у вас , да пъплят пълчища нагли *** и вие само да си ги гледкате и да ги траете ! .. ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИТЕ , нали ? ... Е същото е с ЗЕМЯТА и ХОРАТА... НИЕ СМЕ - ***!

1

Бандит

преди 6 години

В такива моменти се вижда колко е силна природата и колко е безсилен човек