27

Лисан къртача

преди 6 години

Доналд Тръмп е най-големия президент живял някога на планета земя , истински лъв , и боец и ще размаже комунистическата *** както никой до сега. Може да не политик ама е комарджия и много , много голям търговец. Всички гадни *** си лягайте да спите още сега.

26

Идеалист

преди 6 години

Все пак Тръмп е далеч по добър от извратената Клинтънка.

25

е

преди 6 години

И тоя изпи една студена вода...Аз май цял живот съм така...

24

Анонимен

преди 6 години

"социалните" мрежи са антисоциални мрежи.вътре гъмжи от злонамерена ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Страхотната американска журналистика на Шо рос.

22

ILIYAN NEDEV

преди 6 години

UVAJAEMI PREZIDENT NA USA GOSPODIN DONALD TRUMP PITAM VI OT KOGA STE REKLAMEN AGENT NA MINERALNA VODA OT FIJI.TYA E LEKOVITA PRI PSIHI4ESKI ZABOLYAVANIA.

21

Анонимен

преди 6 години

Такава статия скоро не бях чел. Цели 30 реда в които ни описват как се пие вода от шише на Фуджи уотър! Деградиралата журналистика която е с наколенки пред всички които бяха и са на власт през последните 28 години е безценна. Вместо да опишат това което е споделил от разходката си в Азия те ни описват двете глътки вода на властелина на пръстените. Деградация от който й ъгал да погледнете!

20

Абориген

преди 6 години

Нормално е медиите да занимават хората с това. Все пак всеки с IQ над 30 ще се досети че Тръмп е всичко друго но не и президент не взима никакви решения и е поставен просто като лице там.

19

маке

преди 6 години

Благоевград община окупирана от бедни и гладни пенсионери тва е новина а не кой що пил денеска

18

Див Селянин

преди 6 години

Баси кво ли ше стане ако Тръмп пpъднe по време на пресконференция?

17

Impeach Trump!

преди 6 години

А пък Обама винаги знаеше къде му е водата, и винаги пиеше само по ЕДНА глътка. И така решаваше глобалното затопляне, замърсяването на въздуха, топенето на ледниците, филтрирането на океаните, понижаването на ел.консумация за производство на вода и спестяваше на разходи на данъкоплатеца, а глобалната консумация на вода спадна с 87264872368742828837268476284682686288268493459 литра! А Тръмп пие по цели ДВЕ глътки, следователно трябва да бъде свален с импийчмънт!

16

МЛЪК

преди 6 години

Ей колко го мразят тоя човек, че говори истината а трябва на ръце да го носят - спасителя на бялата раса !

15

Аналогично

преди 6 години

Тръмп отпи вода-социалните мрежи гръмнаха.

14

Джак чуканчето

преди 6 години

Аиде нямали вече някоя даржава да изгарми .

13

Mitko-UK

преди 6 години

От прекрасната статия разбрахме как Тръмп е отпил,какво е отпил,коя марка е, защо го е отпил,но някакси ми убегна главното - какви са му впечатленията от обиколката. Или това все пак целят новинарите...

12

Анонимен

преди 6 години

Незнам дали е пишкал, ама редовно ака в устите на левите либерали в САЩ, така наречените SJWs

11

Анонимен

преди 6 години

И това е централна новина. ццц, не се живее вече на тая планета.

10

Манолски

преди 6 години

тоз е един самовлюбен нарцис дето за нищо не става. Горната Мелания продала се е за долари, едва ли се събужда с кеф до това грозно бледо ***

9

Анонимен

преди 6 години

Eвала на "неосведомен"!Съвсем нормално е да се пие вода, уважаеми приятели! И здравето на хората е на първо място, после са някакви си камери и как изглежда външният ни вид в тях!

8

неосведомен

преди 6 години

Аз днес също пих вода. Много се извинявам на любознателната аудитория, но забравих да си преброя глътките.А дали по-късно Тръмп е пишкал? Моля журналистите да проявяват повече настойчивост в професията и да ни информират н пълен обем. Защото иначе възникват спекулации - пил вода, а не се знае пишкал ли е. Това хвърля съмнение за здравето на президента.