12

Анонимен

преди 6 години

Какво точно се пречиства в организма? Досега нито един истински доктор не е изказал твърдение, че организмът има нужда от пречистване. Човешкият организъм е съвършен механизъм и сам се прочиства. Измислени герои нямат нищо общо с пречистването на душата. Извънземните, вярата в доброто, което прави Супермен също толкова помагат.

11

Анонимен

преди 6 години

Против постенето нямаме нищо против, имаме против постите. Всеки е свободен да се храни с каквото когато му се прииска. Даваните наставления и дати дразнят.

10

Анонимен

преди 6 години

Невежествен материал, невежество и от коментиращите! Постите нямат нищо общо с веганите! Постим за Бога, и за неговата закрила! Вярвам, че Той ми помага, а въздържанието от храна и ЛОШИ ПОМИСЛИ, изчиства и тялото и ду'ха! Лекота и радост, това носят постите на вярващите християни. Доц. Маргарита Бакрачева, явно наблюдава отстрани, и не са и ясни нито мотивите, нито преживяванията на постещите, ама коментира! Все едно да описвам какво изпитват парашутистите, без никога да съм скачала с парашут.

9

рыбка поньо

преди 6 години

не разбирам какво толкова против постите имат повечето хора? айде веганите са ясни, че не ги харесвате, но поста сам по себе си е хубаво нещо. не съм вярваща, но идеята да пречистим организма и душата е освобождаваща, имайки предвид храната, която ядем. "месата" които купуваме.

8

Анонимен

преди 6 години

Веганите настъпват, вчера статия за пости, днес пак. Хубавото е, че нямат сили да държат фронта, опитват да привлекат вярващите на помощ, но като знам колко от тях постят и "вярват"...

7

Анонимен

преди 6 години

Днес ми докараха суровата наденица, постна разбира се, довечера ще пръжна две парчета да я опитам, а останалото ще окача да се суши. Ей така леко и весело с червено винце ще изкараме постите. За будалите ще оставя от гарнитурата.

6

Анонимен

преди 6 години

Какви пости бе, хора? Хубав свинска пържола, може и домашна наденица, може и сланина, но варена и пушена на орехови черупки, гъсто червено вино с лимонада. Можени люта домашна ракия, в черничеви буре, може и греяна с домашен мед. Да посрещнем Коледа подготвени добре, а тези които постят....тяхна работа.

5

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, и аз така постя, пълнени чушки със сиренце, постни пържоли и кюфтенца, баница с кисело мляко и поне 5 яйца.Браво за снимката, нагледно показва мнението на хората.А верващите да си вярват

4

РБК37

преди 6 години

Какви хилдолетия в главата ти се въртят ,колко хилядолетия 2-3 или 4 , обясни на мойте дебилски виждания ,дай малко по точна информация ,ако знаеш ,ако не...... , а то виждам че си силен по обидите ,а това не е по-библейски ,нали г-н Чобанин ?)Да те чуя ?ако обичате .)

3

Чобанина

преди 6 години

До РБК37 - по дебилско обяснение за постите не бях чувал. Постите датират от хилядолетия, прочетете Библията !

2

Анонимен

преди 6 години

На снимката са чушки пълнени с месо и ориз?

1

РБК37

преди 6 години

Постите започват от един манастир защото монасите нямало какво да ядът през март месец ,реколтата е била доста скудна предишната година и ............ .Но да се пости човек ,тоест да гладува е полезно .