50

гасете фаровете

преди 6 години

повече магарета коне крави отглеждайте подава Кореа на КНДР и Южна Корея те ни пазят от зли сили проникващи под повърхноста. Намалете рязко облъчването на КНДР вкл от Южна корея и други региони подават милиони зверски убити във войните..Нагли наркомани на власт на запад са повредили тежко климата и биосферата с милиарди скенери вкл произвеждани в китай и маскирани като автомобилни фарове фотосоларни лампочки..

49

Боби

преди 6 години

Относно действията на Кимчо - съвсем логично еУчените са събрали сумата и данни от последните стартове и ядрени опити. Всичко това трябва да се систематизира провери и да се извадят някакви изводи. После се взимат решения за нови производства и прототипи и чак след тяхното създаване, проверка и доработки Кимчо пак ще се перчи с Ракети като минимум след половин година.

48

Боби

преди 6 години

До Анонимен 43Ано Умни - ракетата на Мъск е създадена с една единствена цел да може поне 1 степен да се рециклира? до момента са създаден мисля 46 ракети - 1 изгоря на стартовата площадка при тестове. От останалите 45 колко са летели с рециклирана първа степен?НИКОЛКООказва се че да рециклираш първата степен в момента е по-скъпо от това да произведеш нова...Защо тогава Фалкон ракетите загробват 30% от горивото на първа степен да продължават да връщат на земята безумния товар?

47

Селянин

преди 6 години

Велик е другарят Ким! Строи социализма!

46

Така е

преди 6 години

Явно трите самолетоносача оказват своето въздействие. А това че Кимчо и генералската му клика се снимат смеейки се има за цел да прикрие страха.А иначе щом има ориз и царевица нещата са наред.

45

Анонимен

преди 6 години

След 2 часа щяла да гърми още една ракета... Еми хубу. Няма да е за сефте ;)-

44

Вулкан

преди 6 години

До Анонимен 45: И твоето време ще мине, Злобарче !

43

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея оставя на заден план ракетната програма?За сметка на това вечно падащите руски ракети излизат на преден план.

42

Анонимен

преди 6 години

Православни *** след 2 часа и 20 минути ще излети поредната ракета на капиталиста частник Елон Мъск който * мамата на държавната руска гос корпорация Роскосмос и на космонафт номер 1 на съвременна Русия Дмитрий Рогозин Дурачкин и на руснак номер едно Владимир Владимирович Вулвин.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Ние формално сме в НАТО и ЕС но реално сме с Русия и Таможния съюз. Ако не вярвяш питай другарката русофилка Корнелия Решетникова-Нинова. Ако не вярвяш на нея питай сина и в САЩ

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Забрави за времето на соца повече няма да де повтори тая лудост.

39

Анонимен

преди 6 години

До 40Но не и по-беден от теб по времето на соца :)) Още малко ви остана на онова залюбено поколение ..тик так тик так

38

До 39

преди 6 години

Ами ние какво произвеждаме, анонимнико драг? Освен че сме европейската Индия и всичко е на ишлеме?

37

Анонимен

преди 6 години

До 41Ти освен, че наистина си в колония, ами и не знаеш на кой свят си.Нали сме в НАТО и ЕС, а Русия излиза голям началник тогава.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Че с кого да сравнявам България? Сравнявам една изостанала държава руска колония с друга изостанала държава началник на колонията.

35

Анонимен

преди 6 години

Я виж какъв готин Владимировец кара Ким Чен Ун. Сигурно струва поне 100 долара. Купих си ножица за подрязвяне ня храсти с логото на КНДР за 9 или 13 лева вече не помня. Дръжките и паднаха на 10-тата минута а остриетата станаха негодни на 15-тата минута. Изказвам възхищението си към продуктите на другаря Ким Чен Ун. В интерес на истината купих си руска мотичка на гръмката марка СибирТех за 5 лв да прекопая гроба на баща ми, мотичката каталяса на 2-рата минута и така и не можах да прекопая гроба.

34

Анонимен

преди 6 години

До 36Факта че сравняваш русия с България говори сам по себе си, колко са зле. Едната държава е петролна и оръжейна , другата най-бедната в Европа :))

33

Анонимен

преди 6 години

По гладни от руснаците са само севернокорейците. Жал ми е за тях.

32

Гладен българин

преди 6 години

До 33Всъщност пътувам често до Русия и трябва със съжаление да те уверя, че не е по-зле от тук. Още по-лошото за нас обаче е, че пред Русия има перспективи и ако успеят да се постегнат в проблемите с корупцията, ще напредват само. За нас за съжаление не съм оптимист, докато сме зависими ние никога няма да се оправим. А тези от които сме зависими по всичко личи, че искат да ни ликвидират като народ.

31

Анонимен

преди 6 години

Православни *** вЕрвайте на Путин, иначе ще отидете в земния ад САЩ.