23

Анонимен

преди 6 години

Ей това ще изяде на Главчев главата! "За народа загуба велика" - кой беше казал това?Да се маха, един срам по-малко!

22

пенко

преди 6 години

КАК ВИ ЗВУЧИ : " АНТОН- КУТЕВ- ТОДОРОВ ... И АНТОН - ТОДОРОВ- КУТЕВ ???" ! ОБАЧЕ , ЕДИНИЯТ БЕ НИЗВЕРГНАТ/ ЗА ТЪПОТИЗАМ/ И БЕ ВЪЗВЪРНАТ /В ГАДОСТТА ,ПОДЛОСТА И МЪРСУВАНЕТО/ ОТ" КРАВАТА СТРЪВНИЦА " !!!... ДРУГИЯТ УМРЯ ОТ "ЗЛОБЕН НАРЦИСИЗЪМ"..... "и самодиви тихо пристъпят ...и лежи юнака..ака..ака ...и политика сънува!!!"

21

Анонимен

преди 6 години

Нинова се държи като "Луда крава"

20

Анонимен

преди 6 години

ГЛАВОЧА Е СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ КАДЪР !

19

Анонимен

преди 6 години

Този Главчо е безгранично т//п, та чак вдлъбнат. Но кво да ги правиш герберугите, не разбират ли, че са пътници? Обраща се палачинката и кво пра'им после, Главчо? Кой го сложи този безумно *** чичка, да си го носи на рамо. Представяте ли си, той ръководи законотворчеството???? От кое село го довлачиха този плъшок, не знам. Да си го вращат там и да храни овцете.

18

Бай-Кольо

преди 6 години

Всеки иска нещо,но не дава.Това е добър пример за подрастващите. Ейвала !

17

Анонимен

преди 6 години

Чудя му се на главчо, като си е заврял муцуната дълбоко в задните части на Падишаха, как успява да диша? И с миризмата свиква ли се или търпи?

16

vot42

преди 6 години

Арабите имат една поговорка: "Кучетата лаят,а керванът си върви"!!! Няма как Корнелия Нинова си кряска в парламента,трябва все пак да я забележат медиите.Народът казва: Куче,което лае,не хапе"!

15

ТОЗИ!

преди 6 години

ТОЗИ ГЛАВЧЕВ СТОИ НА ТРЪНИ КОГАТО НИНОВА ГОВОРИ САКЪН ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ЛОШО ЗА БОРИСОВ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ИИИИ ТАКА И СТАНА ЖЕНАТА ГОВОРИ ТОЧНО КАКТО ТРЯБВА САМО ЧЕ ПОДЛЕЗУРКОТО ГЛАВОЧЕВ СЕ СТРЕСНА В ЕДИН МОМЕНТ И ИЗКЛЮЧИ МИКРОФОНА - САМО ЧЕ ГОСПОДИНЕ НИЕ СМЕ ИЗБРАЛИ НИНОВА ДА ГОВОРИ И ПИТА ВСИЧКО КЕТО НИ ИНТЕРЕСУВА И ДА ПРИЕМАТЕ ЗАКОНИ КОИТО КАЗВА И НИНОВА А НЕ ДА ГИ ОТХВЪРЛЯТЕ И ДА ПРИЕМАТЕ ВАШИТЕ КОИТО МАЙ ВСИЧКИ ВЛИЗАТ В ДЖОБА ВИ

14

Анонимен

преди 6 години

До оое и кво от това? И без тях има кворум.

13

най-нов

преди 6 години

Корни от както стана шеф на Партията се чуди какви скандали да спретне, но подходът и е чисто просташки и като на селска клюкарка.Големите усти около нея като Йончева, Таско,Зарков пеят в същия глас беквокали,даже шофьорът на самолет се опитва да вика в същия глас...ББ бъди курназ и като си казал А кажи и Б и ги назови поименно всички тези депутати които са провинени, нека бъдат осъдени както им се полага...

12

оо

преди 6 години

Напуснете парламента както правеха тези добри хора когато не им изнасяше!

11

Анонимен

преди 6 години

За размера на падението на една нация може да се съди по представителството и в Парламента. А в случая с Главчев и за дебилността на нацията.

10

Нов

преди 6 години

В залата трябва само да се гласува и никакви дрънканици. Всичкото плямпане да са си го плямпали по комисиите.

9

реалист

преди 6 години

Бетер детска градина, а заплатите им най - високи. Закривайте седянката. Никаква полза от вас.

8

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам червените, особено когато са на власт, но в случая като опозиция са напълно прави. Тиквун и бостанджиите съвсем се оляха

7

Най важното.

преди 6 години

Наж важното не пишат мишкит, с какво е обиден краля сльнче. С мутра.

6

Боко Тиквата

преди 6 години

Главчев, Цачева, Шменда, Фиданкова - тези видни герберски кадри ще останат в историята след моето име като двигатели на българския просперите и законност. Всички процъфтяваме, включително и ало апашите.

5

Анонимен

преди 6 години

***, по-***, най-***. Тиква

4

Анонимен

преди 6 години

До Лас ВеЩо се правиш на луд, ако има лъжа по въпроса за дупетатите наркотрафиканти то тя е на тиквата проблема е защо го крият и не каже истина ли е това и кои са те иначе става съучастник .