8

Анонимен

преди 6 години

10 години ни казват едно и също, но ние си знаем как да се хвалим сами! Май наистина сме си ***, но на високо ниво!

7

Анонимен

преди 6 години

не само, че нищо не е изпълнено по тия 17 препоръки ами още толкова трябва да има в доклада, защото положението става все по-зле! Затъваме с всеки изминал ден, а няКОЙ крадат милиони и трупат в офшорни сметки. Вън МУТРИТЕ от политиката! Вън агенти на ДС от политиката! Окрадоха и съсипаха държавата! Станахме държава от четвъртия свят!

6

Анонимен

преди 6 години

Нашите или не знаят езици, или са *** или и двете. Всеки доклад е като шамар в лицето, а те го приемат като потупване по рамото!

5

Анонимен

преди 6 години

Сега ще последва безкраен спор между властта и опозицията за това до къде е пълна или празна чашата. Проблема е, че през годините докладите винаги са критични и винаги тези които са на власт се усукват като мокра връв,че все някой им пречи.

4

Анонимен

преди 6 години

ЕК и ЕС са разпространители на геноцид ! Това е българския мониторингов доклад.

3

234

преди 6 години

от съюз на съюз влизаме...

2

Кога

преди 6 години

Нище не е изпълнено от препоръките.Корупцията е катастрофална в страната.Не бих казала че корупцията е по голяма при ГЕРБ повече от колкото при БСП просто всички са едни и същи кърлежи.Администрацията е бавна и корумпирана.Кефя се на Румънците.Кога ще ги доближим не знам.

1

Tangra

преди 6 години

0 нула изпълнение. Само прах в очите. Как не разбраха, че хората не живеят вечноняма и крадените пари няма да ви донесат щастие нито на вас нито на внуците ви!Лакомията погуби един народ!