54

( '_' )

преди 6 години

Никой не е по-велик от природата. Тя , сама ни показва ,кой трябва да остане на тоя свят и кой да изчезне. Другото е само ,да си приказваме помежду си.

53

Анонимен

преди 6 години

На Бойко му е през пурата СЕГА Е НА 58 г още 20 -30 да поживее при държавен пост със стандарт ехеее че е весело старческият животец да му мислят тези сега гласуващи за него на 30 г тогава да ги питам ква пенсия ше видат ..никва

52

Анонимен

преди 6 години

Четвърти сме по възраст в света,не защото нашите възрастни са живяли добре,а защото младите напуснаха България.

51

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това при ромите е точно обратното - голямото им мнозинство са млади, опасни, агресивни и незачитащи закона роми!Няма и защо да го зачитат, като правоприлагащите органи не правят нищо за да ги накарат да го правят!Децата на умните ще напуснат България, на останалите - тежко им!

50

Demokrat

преди 6 години

До АнонименЗакривай кокошкарника .... и да си влизаме в кошарата от където бяхме излезнали за има няма и 200 години

49

Анонимен

преди 6 години

При липса на работа и добри заплати,хората бягат в чужбина.Бягат предимно младите,а бабите не раждат.Толкова ...........

48

Анонимен

преди 6 години

Ами в тая държава останаха само р ом и и дърти комунисти.....които цял живот нищо не работеха и са добро здраве. Свестните българи или избягаха (пак от комунистите) или измряха че им взеха здравето.

47

дебел депутат

преди 6 години

в България се живее прекрасно :)

46

наблюдател

преди 6 години

На практика сме номер 1 по изчезване и застаряване, ако изключим подкрепата от увеличаващото се ромско население. При раждаемост около 9/1000 средната страната, то при българите ще е около 4-5/1000. Няма друг такъв народ и подобен народ няма как да оцелее за в бъдеще. Давам пример с нашите приятели от Конго. От 13 млн души през 1959 г сега са над 80 млн. души. Ей, това е жив народ с желание за живот.

45

BGCesarTheGreat

преди 6 години

Вместо да санираме блокове и да правим всякакви простотии, ненужни на никой, можеше да се помисли за младите хора и затова, как да им се помогне в отглеждането на второ и трето дете. Може да се помисли и за по-евтини жилища за същите тези хора, както и да има ясни правила, ако си под 18 и имаш дете няма помощи, ако не си завършил средно образование няма помощи и така нататък.. нещата са лесни и елементарни, но няма кой да ги свърши. Явно просто искат да ни изтрият от лицето на Земята.

44

Анонимен

преди 6 години

Нова порция пропаганда с цел повишаване на пенсионната възраст до 172 години! Видими простотии!

43

До риторично

преди 6 години

ТИ в час ли си бе момче.Има недостиг на учители .С днешна дата не достигат повече от3000.Какви стари,какви млади .И ти си решил пример да даваш.Викат пенсионери обратно защото малко млади хора следват за учители.В следващите 10-15 години учителите ще са кът Ти явно не си в час

42

До 32-Боко Тиквата

преди 6 години

Нас пенсионерите ни отгледа народната власт,не създаде пенсионен фонд,но за сметка на това ни осигури малки пенсии.Сега при Бойко са къде,къде по големи.Няма пенсии по 150 -200лева.

41

риторично

преди 6 години

Не е вярно, че няма конфликт на поколения при назначаване на работа.Навсякъде се лансират младежи до 29 год., лицата на 35-45 год. се изтласкват в страни- да се оправят сами. Какво се случва в Образованието- масово назначават на работа МЛАДИ учители. Можещите, квалифицираните на възраст над 40-45 учители изобщо не ги броят за хора. Постоянно повтарят- МЛАДИ учители, МЛАДИ учители, МЛАДИ учители. Някаква обсесия!

40

Анонимен

преди 6 години

За туй пък тиквите се увеличават.

39

Боко Тиквунски

преди 6 години

Качеството на живота у нас е отлично, затова се нареждаме до дълголетници като Япония, Италия и Германия. Още един мандат ми требва и ще сме номер 1...але але...але але.

38

Бай Тошо

преди 6 години

,, Ние имаме работас едно недоразвито общество ,СоциализЪма се оказа едно недоносчеВсичко което ви казвахме за социализъма все едно църния дявол ви го е казал"-на пленума на Политбюро/ Така беше млади хора ,спряха ни капиталистите заемите във валута и социализъма загина.Не може да произвеждаши датъргуваш със себеси-СИВ. А света отиде напред докато такива като Макето дигаха бодри лозунги.И какво стана малки страни като нас-Дания,Австрия,Холандия,Белгия -по-добре от нас без да строят социализъм

37

Кратун

преди 6 години

Е, и? Какво правим по въпроса? От години четем подобни изказвания е все тая. Като се съберат ония горе се занимават само с пазарлъци кой какво да открадне.

36

Така е

преди 6 години

Кой каквото и да приказва , знай че става въпрос за пари.А парите ги окрадоха...Кой?

35

зомби матрицата

преди 6 години

Важното е че сме трети по роботи в света , само като си поставиш розовите 3D очила и виждаш фантастика гора от роботи работи нонстоп за два биткойна на ден и пълна цифровизация на първичния сигнал......скайфай хорър ....