34

до 29

преди 6 години

До благодарности до 10Събираш границите. Това е опасно.

33

българин

преди 6 години

от 25 години ми е 150/100 естествено че ще умра.... като всеки друг.

32

Анонимен

преди 6 години

Целта е да им искат по-големи здравни осигуровки. Там се внася според риска.

31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой не може да те натъпче ако чат пат вдигаш 130/80 и се чувстваш добре няма сила която да те накара да пиеш хапчета. Виж ако си достатъчно про** при 130 на 80 да пиеш медикаменти си е твой проблем.

30

Анонимен

преди 6 години

Аз на 120 на 80 се чувствам най-добре. Меря го чат пат профилактично преди да пия да не стане някой фал. 130 рядко съм съм стигал и не се чувствам зле, но на 110 на 70 се чувствам отпаднал.

29

Анонимен

преди 6 години

Толкова са алчни, че сега ще започнат да тъпчат и здравите хора с лекарства.

28

благодарности до 10

преди 6 години

Препоръката съм изпълнила вече над пет пъти и нищо не могат да открият - ходих като камикадзе с два вида холтер едновременно. Сутрин: главоболие и залитане наляво-надясно, като че ли съм изпила бутилка алкохол - особено през лятото.

27

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кръвното на премиера е нормалното .Всяко над неговото трябва да се наказва от закона.

26

Анонимен

преди 6 години

измислят тези нови правила за да почна да продават ненужни лекарста и на здравите хора, всичко идва от големите алчни концерни , те плащат за такива публикации

25

Mitkom

преди 6 години

Ракията сваля вечер след като се изпие, после на другия ден от нея се качва!

24

Я, па Я

преди 6 години

Лекарствата са необходими, но само когато са "на място" и в точната доза. За съжаление медицината стана високо печеливш бизнес в който най-важното е печалбата на съответното дружество или лекар, здравето и живота на хората са някъде в мъглата. За мафията с бели престилки е по важно хората да са живи но болни, това е важното. Мъртвеца няма нужда от лекарства. Повишаването преживяемостта на хората е до голяма степен инзаради промяната на начина на живот на населението и образоваността.

23

СТРЕЛАТА

преди 6 години

Ракията сваля.

22

Д-р Хаус

преди 6 години

Аз пък съм на мнение , че даже и 100/50 е високо кръвно. Почвайте да пиете хапове

21

Махмуд Аладинов

преди 6 години

Бях и в САЩ и в Канада и в Франция тази година и понеже ми е височко кръвното ходих и на доктори. В САЩ ми казаха няма страшно до 150 /90 можеш си пиеш бирата. Било нормално за моята възраст /аз съм на 72/. В Канада ми казаха остави ги тия американци за тях и 160/100 се счита за нормално, защото всеки божи ден плюскат бифтеци и бигмаци с 3-4 бири. И трябвало да държа 130/80. В Франция бях вдигнал малко повечко 160/90 и ми казаха виж кво човече, трябва ти повече секс, давай го ако можеш всеки ден

20

ПЛОСКА КОНСПИРАЦИЯ

преди 6 години

Ясно, променят правилата за да може поввче хора да се водят хронични хипертоници и да се предписват/продават БЕЗУМНИ и НЕНУЖНИ медикаменти.

19

мен

преди 6 години

Млагодарение на фармацевтичната и лекарска мафия средната продължителност на живота в цивилизованите държави е 3 пъти по-висока от Африка. За последните 200 години дължината и качеството на живота са се се увеличили двойно и продължават да растат. Па вие си седете на село, пийте си шльокавицата и плюйте по всички и всичко.

18

az

преди 6 години

Недоволните, никой не ви кара да пиете лекарства на сила. Сами си избирате дали да го правите или не. Стига с тия фарамцевти дето ви убиват и насила ви бутат лекарствата си. Спирате да ги купувате и ставате щастливи, може спокойно да си пиете ракията и да се лекувате. Вие сте перфектни, но целият свят иска да ви вземе 200лв пенсия за измислени лекарства, от които няма те нужда. Така, че щом сте уверени, че ви тровят - просто не ги пийте. Победете ги!

17

театър на немечтите

преди 6 години

тази декларация единственно показва че в най-скоро време всички ще ни бъде предписано да си купим и гълтаме новите хапове, които "мачкат" крвното. Бизнес, майан.Това ще е така доката "умните" докажат че високото кръвно е заразно и ще ни бъде показан вирусът, бактерията и лошия червей кито трябва да бъдат избите със специялни хапчета. ха ха ха Цирк майна, е тоя бизнес в който хем сме актьорите-хем и зрителите и затова си плащаме и декорите и билетите

16

Mitkom

преди 6 години

Веднага след по-строгата дефиниция се очакват приходи на фармецветичните компании в размер на над 33 млд. долара годишно, от повишено производство на Бетаблокери понижаващи кръвното налягане!

15

Карата

преди 6 години

До бай ПеткоЖив и здрав да си колега !А пък съпругата ми, със една SV.I.RKA ми сваля високото кръвно най-добре !!