22

Жоро

преди 6 години

До тонката Че си прав,прав си,ама имаш 9+ и 17 в 6.25 вечерта тук в САЩ.И после говедата питат защо САЩ не им дават визи.Че кой нормален човек ще пусне в къщата си враг.Аз не бих,и ако чуя някой тук в САЩ да говори български-бягам надалеко,като дявол от тъмян.

21

Отговор

преди 6 години

До Време разделено 2 Ми нали от БСП казваха че президента Радев е обединител.Ама обединениета към Русия нещо не се получава.

20

Единение

преди 6 години

Единение срещу корупцията, бедността, агресията, омразата, арогантността. И ще се оправим. Малък народ, но горд, малка, но богата и красива страна. Какво още ни трябва, за да си повярваме?! Да спрем омразата и агресията, да е преборим с бедността, можем! Но не трябва хора като Симеонов с влезли в сила съдебни решения да се подиграват, да не спазват правилата за управление, да ни скарват със съседи-сега сърби, вчера бяха гърци. Трябва да се разбираме със съседите, да си оправим къщичката...

19

Време разделено

преди 6 години

"Българите разделени на две". Точно в това се състои проблемът. Докато сме разделени на две, три, пет или всеки за себе си, партиите-групировки ще ликуват, а България ще загива.

18

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До АНТИДА АМА НЯМАМЕ ВОЕННА СИЛА САМО 100--ТИНА ГЕНЕРАЛИ БЕЗ АРМИЯ КОИТО СА НА ПЪТ НЪМ;;;;;;;; НАРОД НЯМА 1989 ---9 000 000 СЕГА--5-000 000 1 000 000 --ШВЕДИ 2 000 000 ПЕНСИИ 400 000 ДЖИХАДИСТИ 650 000 МЛАДЕЖИ---УЧАЩИ 1 000 000 РАБОТЕЩИ НАВЪН ---ТЕ ХРАНЯТ БЪЛГАРИЯ 1 000 000 АДМИНИСТРАЦИЯ ---ПОЛИЦИЯ ПАРЛАМЕНТ СЪДЕБНА СИСТЕМА РЕВОЛЮЦИЯ

17

Анонимен

преди 6 години

Много смешни са тези изследвания по телефона . Това е 100 % нагласена информация или т.н. фалшиви новини . Вчера червен Кольо е направил проучване по телефона на тема , за кой ще гласувате. Отговорите са 99.99 % за БСП .

16

Ясно е,че

преди 6 години

Около 15% гласуват за ГРОБ. Това са онези,около баницата. Голяма част от хората в по- малките населени места са притискани и заплашвани от структурите на ГЕРБерастите ,кметове и работодатели. Хората се страхуват,дори да протестират. Тази фашистка сбирщина ГРОБ,отдавна трябваше да бъде изрината.Но.....робското племе.....

15

Оставка!

преди 6 години

Октоподът ГЕРБ-БСП паразитира върху обществото, до най-ниско ниво - общински службогонци! Основна цел на кметове и зам.-кметове е забогатяването от обществени поръчки спечелени с подаръци за рожден ден ... не, не, въобще не е подкуп :D

14

Анонимен

преди 6 години

Българина си е търпелив ,но след 10 години в ЕС с ГЕРБ и толкова скромно развитие ,ми се струва ,че на много им е писнало.Има и доста скандала дето още повече им отслабиха позициите.И да не паднат,вижда се ,че трудно ще си изкарат мандата ,а и следващите избори ще са им още по слаби.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма какво толкова да се анализира в поредната измишльотина на КАЛЪП ЧЕРВЕНСКИЙ,52%смятат че протестите са необичайни т.е. че са НАРОЧНИ,50% са за вот на недоверие водени от истерията на БКП И ДПС към които се присъединяват и т.н. автентично десни и разните абв-та и други та чак до Йоло Денев.58%са против излизане на т.н. ОП от правителството ЗНАЧИ 58% ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО защото каквото и да е е по-добре от БКП-ДПС!От друга страна според КАЛЪП БКП трябваше да спечели,ама ПАК изгуби!!

12

чичо Гошо

преди 6 години

Толкова сме разцепени,че ми идва да разцепя ....на някой гербераст.

11

Последно

преди 6 години

герб комунисти ли са и в частност Ц. Цачева? Щото като направят някоя свинщина се почва - ааа те герб са някогашните комунисти, като се поразмине - аааа герб мачкат комунистите, само така. Последно?

10

тонката

преди 6 години

Аре стига пак червена пропаганда бе.Когато и да има избори ГЕРБ ще доминира и БКП никога вече няма да управлява.Бойко кара кому нетата да пикаят газ и в безпомощността си стават доста смешни.Ей партизани да си плащате данъците,чеееее(:(:(:(:(:НАТО,ЕС и САЩ това е истината,а не пробитите Руски ботуши.

9

Анонимен

преди 6 години

Суджука изтегли ли поредния 16-милиарден заем?!Не се наплюскаха крадливите суджуци от ГЕРБ.....

8

Анонимен

преди 6 години

Никакво разделение няма , народът ще нарита ебаните пърдялници на Суджук Паша и Ушев Цецо Шестака и Вальо ***! 😁😁😁

7

Анонимен

преди 6 години

Държавата да се намеси в Каварна и Балчик, защото кметовете им работят против интереса на гражданите им, а за личностно облагодетелстване.А имаше един референдум за мажоритарно гласуване ... ама нещо не им се харесва на депутатите, та нищо не правят по въпроса. Те пък работят само в интерес на Партията (без значение коя от двете точно)

6

АНТИ

преди 6 години

чети внимателноСамо военен режим Пиночет оправя положението тук !!

5

Анонимен

преди 6 години

А *** какво мислят по въпроса?

4

Анонимен

преди 6 години

Според анализаторите електоратът на ГЕРБ и този на БСП в последните няколко месеца стоят зад своите лидери - мобилизирани от острото противоборство........................ВСИЧКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ ЛИ? ЩОТО ИМА ЕДНИ 300000 РОМЕИ.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормален ден в Тикволандия, дупетатите крадат като за последно вече 30 години, кметовете и те. Народът работи, за да ги хрантути! Еваларка, такива балъци не е имало в цялата човешка история... Овце.