17

Анонимен

преди 6 години

В малка България под носа ви се строи сметище за ядрени отпадъци,но не виждам някой да се е стреснал.А това не е голяма държава,малка територия е и ако стане беля,ще се чудите къде да се изнасяте всичките и какво да пиете или с какво да се храните.

16

Диди

преди 6 години

Аз не зная коя е по-продажна. Мая или Корнелия.

15

импийчмънт

преди 6 години

Къде е президента? Защо не се намеси? Защо когато други фирми търсеха газ се организираха протести?Значи сега когато са руски фирми, изведнъж ще се окаже че не е опасно за да останем зависими от руски нефт и газ?

14

Анонимен

преди 6 години

Аз също смятам, че общата си прави пи-ар. Също задавам въпросът:защо не прокара закона преди? Но иначе съм твърдо ЗА такъв закон.

13

Анонимен

преди 6 години

Майче трябваше да твориш закони когато беше в НС, а в момента задачата ти е друга, дано да си наясно каква

12

Анонимен

преди 6 години

Покрай АЕЦ Козлодуй строят депо за ядрени отпадъци на земя по-плодородна от Добруджа. Защо има двойни стандарти в опазването на плодородните земи у нас???

11

Анонимен

преди 6 години

Маладци!

10

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ НАКАРА БСП ДА ПОКАЖЕ ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ - ЛИЦЕ НА ОМРАЗА КЪМ ЗАПАДА И ИЗТОКА

9

Анонимен

преди 6 години

Пенко, едно време комунистите същото говореха, сега същата идилия я описват капиталистите, а истината е, че ако още 200 години продължи същия погром над природата и се запази прогнозирания приръст на населението, то няма да има ресурси и 1/50 от населението да живее така, както живеем ние на Запад.

8

Зозо

преди 6 години

Типично по руски. Даже де не се знае има или няма нефт и газ. Задължително да се купува руски нефт и газ, без значение дали имаш собствен. Тези искат да проучват, да видят дали има, ама йок. Само руски газ може да се купува според Мая общата.

7

123

преди 6 години

атомна централа може а проучване за нефт и газ не може

6

ПЕНКО

преди 6 години

Мая е агент на КГ. ! Но войната, в случая, е между НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ХАН АСПАРУХ И ТЕЗИ НА САШО ДОНЧЕВ /ЕВЕНТУАЛНИ/- БСП от БКП !!! САМО НАРОД ,КОЙТО МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА , КРЪВОСМУЧЕСТИ" ТУМОРИ "/ОСОБЕННО ПОЛИТИЧЕСКИ/ ЩЕ ОТЦЕЛЕЕ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ ,... А В ДАЛЕЧНОТО ЩЕ СМЕ ЕДИНЕН ЧОВЕШКИ РОД НА ЗЕМЯТА ...БЕЗ САШОВЦИ ,СОРОСЕ, САЩОВЦИ, ДЕМАГОГОВЦИ, КРЪВОСМУСЛЬОВЦИ, "И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ ***"!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Абе целата работа е да държат цените на земеделските земи ниски,и в същото време да сме зависими от масковските разбойници, е това е истината

4

до 3

преди 6 години

Стига си църкал мишко заминавай за Ирак и яж петрол и шистова газ царвул.

3

гражданин

преди 6 години

Значи когато Шел и други световно признати фирми търсят Нефт и Газ в България, това е опасно? А когато дойдат Руски фирми може?Много странна и предимно безродна позиция!Първо алчността и безотговорността на руските инвеститори е добре известна.Второ къде отиде диверсификацията?Къде са Зелените за да се вдигнат сега? Или стана ясно че не са Зелени ами Червени?

2

Анонимен

преди 6 години

Защо първо не се направи допитване до народа на тази плодородна земя, а след това да се говори от името на народа

1

Анонимен

преди 6 години

тая я готвят за. президент...но и тя слугува на определени кръгове