10

Анонимен

преди 6 години

Ега ти нелепата статия. Тия се чудят какво да изсмучат от пръстите си за да нападнат Тъмп. А икономиката на САЩ в невиждан възходПазарите на невиждани стойности заради дибри очакванияБезтаботица най-ниска от две десетилетия насам.Нелегалната имиграция на най-ниски ниваПресъпни банди разбити.ИДИЛ разбитНАТО най-после оздавено .Където и да отиде Тръмп се връща със сделки и инвестиции за САЩ за милиарди.

9

Анонимен

преди 6 години

В Азия вече циониосткия краварник вече никой не го взема за нещо,сега в този най бързо развиващ се регион с най голямо население се разпореждат Китай и Русия.

8

Анонимен

преди 6 години

Всичко красиво и велико, само Ким сипва катран в кацата в меда.И как да не си къса нервите Тръмп, като не може нищо да му направи. ХА-ХА-ХА

7

НЯМА ГОЛЯМА ВЛАСТ

преди 6 години

А КОЙ ТУК Е УМНИЯТ ИГРАЯЧ. НЕ ГО ВИЖСАМ. НА КАРТИНКАТА САМО ЕДИН ТРЪМПЕЛ, НА КОГОТО ВСЕКИ ГРАДСКИ СЪД В САЩ ОТВЕНЯ УКАЗИТЕ.

6

Анонимен

преди 6 години

Че кой умен играч разкрива стратегията си?Иначе ,с какво ще си чешат езиците журналята и Холивуудските примадони!Ало скоро не сте му искали Импиичмънт на бай Дончо,какво се мотате!

5

т

преди 6 години

Какво да се промени ?Нищо не може да промени емиграцията,миграцията ,тероризма и оглупяването на света, барабар с извращението на нравите ,гейове,трети пол и други ........Какао да се промени .

4

Анонимен

преди 6 години

Aре стига сте го чоплили само тоя Тръмп, бре! Интересно какво очакват от една визита, да махне с пръчицата и веднага да настане мир и любов. Те тия там всичките са на банкет и обикновено накрая американците плащат сметката. Така, че Франс Прес да си гледат там джихадистите да не взривят некое летише или гара и да не се занимават с Тръмп!

3

Striker

преди 6 години

Пишете на български или на друг разбираем език. На развален български или подобни няма как да ви разберат, освен такива като вас :)

2

Рысь Лесная

преди 6 години

Бедного Тампона бьют и свои, и чужие. Того и гляди объявят импичмент. Ну ничего, мы им другого назначим.

1

Додо

преди 6 години

Хаха, повече от година мина, откакто Тръмп победи на изборите, ама нещо пишещия с псевдонима "Елкa Вaсилева" още не може да го преживее! Трън в очите му е тоя Тръмпа деева! Елкe, пий една студена вода и проумей: Хилари Клинтън загуби. Точка! fake news си! Интересно защо го правиш, дали на кой те кара да го правиш, дали ти плащат...как ще коментираш?