27

Валентин

преди 6 години

До АнонименСъжалявам за леля ти, но мисля че съветати трябва да звучи не да се молим а така: задъолжително второ мнение от друг лекар, от друга болница. Не се оставяйте на съдбата, отидете и при друг лекар колкото и да ви пришпорват

26

Анонимен

преди 6 години

ЗА ЛЕКАРИТЕ НЯМА НАЦИОНАЛНОСТ НЯМА РАСА НЯМА ПОЛ!!!!ТОВА Е ПРИЗВАНИЕ И ТРЯБВА ДА ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ!НО ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИМА И ДОБРИ И ЛОШИ ЛЕКАРИ!! ЕДНА УМОРИ ЛЕЛЯ МИ БЕШЕ БОЛНА ОТ ЗАХАР И И БЕШЕ ИЗПИСАЛА НЕОГЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНО ЛЕКАРСТВО КОЕТО УБИ ЛЕЛЯ МИ ЗА 2 ГОДИНИ! ПРЕДПИСВА СЕ ДИАПРЕЛ КОЕТО НЕ ВРЕДИ ОСОБЕНО!ТЪЙ, ЧЕ МОЛЕТЕ СЕ ДА ПОПАДНЕТЕ НА ДОБЪР ЛЕКАР ИЛИ ПО-ДОБРЕ ЧЕТЕТЕ В НЕТА ПЪЛЕН Е С ИНФОРМАЦИЯ!

25

make sense

преди 6 години

и какво лошо има, при положение че напускат толкова специалисти!?положението хич не е "розово", така че това само трябва да ни радва.

24

РБК37

преди 6 години

По -добре да има хора и от Сирия,но хора с професии ,отколкото наши простаци да се шират по България ,няма значение етноса ,а Човека . Кой разбрал-разбрал ,кой не-да ходи да чете литература .)

23

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 19 Понито е било влюбено в сириеца и не е имало никакво изнасилване. Не видяхте ли на снимката как влюбено го гледаше?

22

Анонимен

преди 6 години

Елегантен с вратовръзка, възпитан....какво да кажа повече? Всички лекари да са такива.

21

Анонимен

преди 6 години

Абе човекът не ми прилича на онези дето ги хващат по границата и казват , че са доктори и архитекти.

20

Анонимен

преди 6 години

Зaминавайте за Сирия щом ви харесва я вижте какви убави хора са сирийците.

19

niki

преди 6 години

Тъкмо поредното доказателство, че хората са различни. Просто трябва пресявка, ако ще пускаме някакви мигранти в EU.

18

Анонимен

преди 6 години

Е и? Вчера в Берлин сирийски имигрант пък изнасилил пони в зоопарка.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОтказал е интервю завалията, да не го привика баш докторът след като загасят огъня в Сирия, та да го пита той сгодни българки как се лекуват.

16

Анонимен

преди 6 години

Истински герой и скромен човек, дори интервюто отказал от скромност човека.

15

анонимен

преди 6 години

еи такива хора да идват и да работят а не индиицибраво на доктора

14

Анонимен

преди 6 години

Може да го обожествите и да го канонизирате и да си го носите на гръб, дай на *** да си прави чуждестранни идоли. туй *** го умее да се кланя на всичко и всеки. *** не случайно е човек втора класа навсякъде. Само, че дeбилите са поне 90%

13

Анонимен

преди 6 години

Браво

12

Анонимен

преди 6 години

Чудесно е, че човекът е лекар и работи в България, но опитът да се изкара трогателна нишка е абсурден - една от многото истории за чуждестранен студент в България, оженил се за българка преди 1989, тя искала да живее в чужбина, та отишли в Сирия, ама после дошла демокрацията и решили да се преместят в България.

11

до 7

преди 6 години

Стига си писал глупости бе, къв лекар е тоя в БГ има много лекари защо не пишат за тях а ни занимават с тоя сирийски лекар Утре като се взриви нейде, ти ли ще носииш отговoрност, аман от от будали и трoгателни истории на Copocoидите. Бегай легай под гумите на нeкой голям лекар от Сирия в ЕС. Париж и моста на Лондон пълни с лекари. Ти какъв си май си от ония 80 %

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Наясно си с Юрданците, та пушек се носи. Единствените хора в мюсюлманския свят са малайзийците и част от сингапурците, другите са джихадисти на повикване.

9

не чуваш пителя

преди 6 години

До АнонименПо принцип Йордания е една от най-бедните страни в Близкия изток и си е пълна колония на щатско. Нещо като ние на Балканите. Колко са кротки йорданците е под въпрос, при положение, че на Йордания населението е разнородно - 2,5 млн от 9 милионният им "народ" са палестинци, а те както знаем са едни от най-хрисимите. За Сирия не ми се приказва 25 млн етническа бомба.

8

Циник

преди 6 години

Няма да спра да се удивлявам колко са изобретателни медиите у нас...и особено в Германия - да намират ( с електронен микроскоп...и полиция) такива "трогателни" примери!Браво!Изпаднах в умиление...сърцето ми прескача по 2 такта ( минимум ) за този велик герой!Майка ми работи 37 години(последните) на 3 смени..отгледа и изучи синове...и почина на 69 *** тя не е герой ! Щото е българка!