9

men

преди 6 години

ми на края след десетина години и слепите ше прогледнат и у бугаистаня ше останат само малките суджук-пашаклийчета - дечица на активни герберюги и подложки от т.нар. администрация и ше се чудят де е матриала. да видят тогава кафеникавите как бачкат и плащат данъци. горко на старите и немощните които нема да могат да се спасят. ще видим мама шмеркел и другите лицемери как ще приемат тогава български бежанци.

8

Анонимен

преди 6 години

ПРИ КОМУНИСТА БОРИСОВ Е ТАКА.

7

Анонимен

преди 6 години

Корумпирано образование от детските градини до университетите... Никакви заплати не заслужават тези мързеливи и безотговорни учители ..

6

истината е

преди 6 години

Истина е всичко това, но нека не забравяме и нашата вина: Точно защото не протестираме, такива престъпления са възможни. пример: Когато имаше митинг в защита на Лозан Панов, колко хора дойдоха...иначе форумите са пълни и всички са за него срещу цацата..... И като си спомням Боко тиквата колко "неподкупни" хора вдигна на протест по софийските улици, как да не се радвам на бг гражданското общество....Не сме народ, а ***, с това ще започна и ще свърша.....нещо да се е променило?

5

Анонимен

преди 6 години

а кога държавата ще спре да дискриминира децата заради заплатите на родителите им?

4

Гербоюнгенд

преди 6 години

Хахаха, и за чиновническите деца има второ класиране с основен въпрос: "Мама фенака ли е на ББ?"

3

1234

преди 6 години

Защот да е дискриминация, децата на служители на МОН (учители и чиновници) да са с предимство при класирането? Значе, аз мога да уча хорските деца, а за моето дете да няма място в ДГ или училище! За близнаците не е дискриминация за децата не учителите е!

2

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, но нЕкой морален акт като подаване на оставка я от общината,я от МОН няма ли да видим или това е за друго театро ???

1

Анонимен

преди 6 години

На това се казва лостове за предопределяне на вота за предстоящите местни избори.