16

гражданско общество

преди 6 години

На Запад вече разбраха,че такова животно няма,и разчитат на силна държава със силни институции!А нашия човек предъвква неща от преди 30 години!

15

Анонимен

преди 6 години

В държава, в която няма силна и широка средна класа поне 50 - 60% от населението) не може да има гражданско общество г-н Зарев. Язък , че 70 г. сте яли хляб!

14

Анонимен

преди 6 години

Зарев, да разбирам, че това което ни предлага политическата класа 25 години е лошо и неприятно в сравнение с това което политическата класа преди тези 25 години ни е предлагала.

13

Бендер Остапович

преди 6 години

Големите пари,Приятелю носят и чудовищна деградация, разврат и оглупяване,малко след средната възраст.Лесните(далавераджийските) парични потоци,изтичат между пръстите и тъй като субекта е свикнал на широко,те се заменят с кредитна обремененост.Някои щастливци "завъртат" капитала бързо и толкова бързо задлъжняват към аверите си.Тези лица,които чрез многоъгълни "операции" са спечелили, благодарение на политически,роднински,приятелски връзки,не носят бъдеще за нацията.Реално те нищо не притежават

12

Анонимен

преди 6 години

Изчитайки стотици книги стигнах до извода, че и "най-силното перо не може да спре войната",ако мъдростта от книгите не се прилага в живота." По делата ще ги познаете"

11

Анонимен

преди 6 години

Eдин бивш член на БКП награди друг бивш член на БКП.Сега и двамата са демократи и ни учат на морал и принципи.Няма такава Държава.

10

Анонимен

преди 6 години

Този е син на най-закостенелия комунистически критик Панталей Зарев. Така е станал "писател". А сега вече и демократ. Пфу!

9

Анонимен

преди 6 години

Един от тези мошеници те награди за високи постижения в културата, въпреки, че през целия си съзнателен живот е прочел една книга и то "Винету".

8

Анонимен

преди 6 години

Синът на комуниста Панталей Зарев. И той сега е гербераст - подобно на много други.Начело с този дето го награди.

7

Паисий Хилендарски

преди 6 години

Ако Владимир Зарев е имал някакво достойнство, то се е изпарило напълно миналата седмица.Превърна се в обикновена наведена мижитурка - като тези срещу които уж пшие в книгите си.

6

куката

преди 6 години

"Гражданското общество може да промени България, смята писателят" Да, може но у нас само 20% не са *** /според един друг професор/!

5

Анонимен

преди 6 години

Авторът гостува в студиото на "България сутрин", където сподели как се чувства от получения преди една седмица орден "Свети Паисий Хилендарски", връчен му лично от премиера Бойко Борисов.---------------Това казва всичко.

4

Ала_Бала

преди 6 години

По- достойно би било да не приема тази награда от ръцете на Бойко Борисов, който е един от значителните рушители на Съвременна България!

3

Анонимен

преди 6 години

Докога наведените глашатаи на Суджуците ще ни поучават нас 20-те % БЪЛГАРИ ?

2

хах шегаджия

преди 6 години

"Гражданското общество е това, което може да ни изведе от състоянието"Нали ги видяхме тия твойте граждански общества меки китки, десиденти, вегани с ранички и по 50 лв надник на ден и по 2 кафета дажба.. Абсолютен смех е каквото и да е гражданско в тази територия, де се става пидер за ден на надник.

1

ОТВРАТ

преди 6 години

Тоя не беше ли лакейчето дето се навеждаше на Тиквата онзи ден за да го награди.Смешна работа - човек прочел Една книга да награждава уж писател и професор.Ама Зарев изтърпя гордо унижението. Все пак наградката носи и финикийски знаци.