100

анонимен

преди 6 години

какво направи холандия в босна гледаше сеир сьщото ще стане и тук дано нестане нужда в 21 век нямаме нужда от военни сьюзи а от икономика искаме мирне искам да плащаме на големите производители за оьжие а ние да нямаме здравеопазване русия не ни е враг а управниците сьвсем сьзнателно ни тикат кьмконфронтация така е от 1878 винаги на грешната страна

99

Анонимен

преди 6 години

В днешно време дори боеприпасите за регулярното оръжие са с обеднен уран, запасите от него са огромни. Да не говорим за снарядите на танковете и щурмовата авиация :-).

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106Те си верват, че са нещо повече от пушечно месо, дори и в конвенционална война, камо ли за ядрена. :-)

97

Анонимен

преди 6 години

Тази армия момчета ще обслужва печатницата на еврото. Ама това трудно ще го вденете, а и никой няма и намерение да ви го обяснява. Печатането на пари и облагането на балъците с данъка инфлация е прекалено доходен бизнес, така че трябва да се охранява ;-).

96

"-"

преди 6 години

Всъщност, дори руските военни специалисти твърдят, че единствената главна съставляваща в руските въоръжени сили които гарантират сигурноста на РФ е ядрената им триада! Е, наистина имат много силно ПВО и средства на РЕБ, което пък открито се признава и от американските воени спецове в Пентагона.В момента главен фактор е разработката на хиперзвуковото оръжие и отново според западните военни спецове Русия е фаворит.

95

"-"

преди 6 години

Извинете но Русия има не 880 000 войници ,а 1.5 милиона ,-----Всичко е обратно на това което твърдиш!С изключение на танковете, но в количеството танкове влизат и Т-34 които сконсервирани, друг е въпроса в какво състояние са те.Например Т-80 всички модефиказии са около 3,500, а Т-72 около 7,000.Не напразно се извършва ревизия на реалното количество боеспособна техника в руската армия.За авиацията да не говорим там запада превъзхожда РФ в пъти, но затова пък РФ има най-доброто ПВО.

94

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA OTDAVNA I E VLIAZLO S NASELENIE OT 2 MILIONA ROM

93

русия=джудже

преди 6 години

До 99 :Къде ги четеш тея глупости бе ,червен *** ? Сами по себе си само САЩ превъзхождат Русия по авиация и то в 10:1 ,да не говорим ,че цялата авиация на САЩ се модернизира ,а на Русия изостава с десителия на тая тема.Да не говорим като прибавим и останалата авиация на НАТО ,става страшно.Да не говорим за останалата военна техника ,че Русия просто, ще изглежда като едно джудже.Също така руснаците нямат парите и ресурсите да застанат срещу САЩ ,камо ли НАТО.Максимум 30 дена и държавата фалира

92

Щирлиц

преди 6 години

Демек за нас ще има още излезли от въоръжение фрегати и самолети,които спокойно ще нарежем за скрап.Ето така се развива икономика,гениално!Потресен съм,благодаря ви другари от целия спектър на комунистическата дъга,която грее над България от `44г!

91

Анонимен

преди 6 години

Извинете но Русия има не 880 000 войници ,а 1.5 милиона ,няма 3000 танка, а 21000 .Съотношението между Русия и НАТО и 16:1 в полза на Русия в танкове и 24:1 в артилерия, в авиация 10:1 .НАТО е въздух под налягане.Няма единно командване,няма стандартно въоръжение, няма дори единна структура на бойните части.

90

Стамат

преди 6 години

Честито! ;-)

89

Съединенито прави ..

преди 6 години

Съединението прави самочувствието на слабаците...Цялата работа добиа вид на глутница наплашени пудели на задокенска каишка...

88

Шекспир

преди 6 години

Прави ми впечатление, че всички нови страни от ЕС са в кюпа. Нямат самочувствие и това си е. Без британците, на никой не му стиска да се пази сам, а мандатът на Тръмп свършва след 3 години. Толкова ще живее и ПЕСКОто. Много шум за нищо

87

Магазинера

преди 6 години

Сега ще си купим общи самолети с румънците. Ние ще ги караме, те ще плащат бензина

86

Анонимен

преди 6 години

а троловете да влязат в кардиологията, че щ е пооплучат инфаркт!

85

KISSINGER

преди 6 години

NA KOGO TRYABVA DA ZVUNNA, AKO ISKAM DA SE OBADYA NA EVROPA?

84

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е,дали Европа ще може да взима самостоятелни консенсусни решения,защото ако не може,за какво е тази армия?Дали ще обслужва интересите на самата Европа или дали ще опазва мира в Европа?

83

Анонимен

преди 6 години

Джуджето в Кремъл като ги чете тия работи пот му избива по челото.

82

Анонимен

преди 6 години

Нещо множко ни станаха военните съюзи. Ще ни цакат за още парички колкото ги имаме.И срещу кого ще е насочен новият военен съюз ще ни кажат ли или е ясно.

81

мдаааа

преди 6 години

Еманципацията на Европа едва ли ще се хареса на "началника" еврей...