30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименна зад, презимява... WTF диленджи, кой ти го диктува тва?

29

Анонимен

преди 6 години

Това на снимка 6 е Ан-14. Прекрасна машина. Още летят заедно с Ан-2 и Ан-3. 2-ката е от любимите ми самолети. Статистически най-безопасният самолет в историята. При отказ на двигателят с пълен елеватор на зад се презимява където и да е с под 30 км/ч. И 3те модела са търсени от любители пилоти по цял свят.

28

Цецо

преди 6 години

Пътувал съм с Ан-24 по линията София-Бургас... наистина беше доста екстремно пътуване, но все пак кацнахме живи и здрави... :))

27

недялка

преди 6 години

Красиви без силикон и филъри?????? Чудо, и така можело!

26

Билбо Бегинс

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян....ама за сметка на това латвийският шовинист Задорнов е руснак.

25

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименна яковлев много неща не му се получиха след като сталин сгъна и протекциите на военните отидоха при сухой. да не забравяме, че лавочкин остава в миманса именно заради туполев и яковлев и както показва един документален ***, чиста случайност е довела до вкарването на ла5 в производство.

24

Анонимен

преди 6 години

Пътуването с Ан-24 бе истинско екстремно изживяване. Въпреки това, тези витлови самолети се оказаха много по-надеждни от реактивния Як-40, с който се опитаха да ги заменят, но не се получи.

23

Анонимен

преди 6 години

Е как да го дигнеш след като си се наквасил с одиколон Тройной...

22

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

хобо де, ан 24 е съветски а чернобил е украински. как тъй, товарищи? по тая логика и правец 8ц е съветски, кевлара и киселото мляко, и те.

21

Фьодор Кузмич О.З.

преди 6 години

Якички са тьотките :)

20

Анонимен

преди 6 години

Самолетът е съветски, а не руски.*** мо же да се обяви за каквото си иска, но това не променя фактите.

19

Анонимен

преди 6 години

Докога с тая просташка руска пропаганда?

18

бай Петко

преди 6 години

На снимка 6 е показан АН-14 "ПЧЭЛКА"използвани предимно за санитарната авиация.

17

Ъъъ

преди 6 години

С червените ботушки потропва дядо Мраз, дечица веселушки Шейната спря пред вас.Подараци ще има за всички от сърце ,за новата година да тропнем нй хорце. Нанаана ........

16

Лапай бе, педал

преди 6 години

Богат и красив гущер нема. Има беден и грозен сорошшки ***. Болен на всичкото отгоре.

15

Ааа

преди 6 години

Номер 12 голем си...хаха.много смях.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Запази си вярата че е руски самолет. Това е все едно да твърдиш че моста на Колю Фичето е турски защото е построен по времето на турското робство в България.

13

Анонимен

преди 6 години

"Ан е украински самолет, няма нищо общо с Русия."О-крайна не я имало, по това време. Имало е УССР, част от СССР. Самальота е съветски. Русия се обяви за правоприемник на СССР. О-крайна се извъртяха като фурнаджийски лопати, за да оттърват едни дългове. Русия онаследи както дълговете, така и всичко друго от СССР. Фактически, самолета си е руски. О-краинците се продадоха за жълти стотинки - то друго и не могат, както виждаме напоследък...

12

Анонимен

преди 6 години

..Марфа,чистачката!Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена "Ленин"!Ден преди откриване на стриптийзбара, комисията присъствала на репетицията. Песен на Джо Кокър,Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, с поглед в бъдещето,бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала по розови ватирани кюлоти!Пълна тишина. П-к Судаев казва:- Аз не разбирам-какво му харесват на това американците?!

11

Анонимен

преди 6 години

Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стриптийз в хотел Русия.- Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние! - казва млад служител.- Доообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.- Да я възложим на Зина Ивановна! - предлага Никанор. - Млада е, нека се развива!- Не, не! Баща ѝ е с неясно минало...- Тогава Полина Фьодоровна!- Луди ли сте? Чичо ѝ е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марф