10

Анонимен

преди 6 години

Правителството на Станишев е отпускало 150 лв. коледни през 2008 година .А сега ще видят пенсионерите по 150 лв. през крив макарон

9

Анонимен

преди 6 години

Правят се разчети по колко стотин ще се нагуши администрацията, особено по върховете, а ако случайно остане нещо може да има и за някои пенсионери.

8

Анонимен

преди 6 години

Нека сметнем - 240 депутати с увеличени заплати по 140 лева , защото може да умрат от глад.

7

Анонимен

преди 6 години

До 4 МММ:Я ми припомни кога Станишев е дал 150лв?Или само да се намираме на приказки и лъжи.Особенно за лъжите-там сте царе.Айде посмали ***.нго,никога не е давал по 150лв,ако само не е делил народа на пенсионери и висшисти.

6

До 1

преди 6 години

Ами позаинтересувай се .Излишъка се ,,изнася на показ" през няколко месеца,през август беше 1 милиард и 700хиляди,сега е около 2 и 400.До края.На края на годината ще кажат окончателно,но никой няма да ти звънне в къщи да ти докладва невежи ленивецо.

5

До ,,умниците"п

преди 6 години

Става дума за РАБОТЕЩИ и пенсионери .Вие не сте от тях ,какво каканижете тука.Висете по цял ден пред клавиатурата и чакайте .................да падне тавана./80% !?!?!?

4

МММ......

преди 6 години

СКЪПИ ПЕНСИОНЕРИ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА 150ЛЕВА КАКТО ДАВАШЕ СТАНИШЕВ СЕГА ЩЕ ДАДАТ ТОЧНО КОЛКОТО Е ЗАКУСКАТА НА ТЕЗИ КОИТО РЕШАВАТ КОЛКО???

3

Анонимен

преди 6 години

Ще има много за държавната администрация.

2

Ние

преди 6 години

сме много добре, дето се вика цъфтим и връзваме. Толкова излишни средства, че чак никой не се ангажира да каже точно на кой колко! Виж, Гърция понеже е в криза, казаха направо-дават по 1000 евро на пенсионер!

1

Анонимен

преди 6 години

Колко е излишъка в бюджета ? Hека се каже защo се крие и да се раздаде на всички по-равно. Всеки който работи и не получи нищо за Коледа нека осъди държавата за дискриминация Парите са на всички не са на ГРОБ, стига лъжи и измами полемики и магистралите са си наши въпреки че Тиквите ги оскъпиха и на туй ще му дойде края. Българина е прамахнал всички робства ще премахне и тиквеното.