13

Шофьорът

преди 6 години

Поздравявам Илон Мъск с култовия български хит "На т'слата дръжката" и му предлагам да го направи химн на компанията си. При всяко палене на двигателя да звучи легендарния текст "... как влезе мъжката на т'слата дръжката ..." - така гордия собственик на "тесла" ще има натрапчиво усещане, че има постоянен трафил в насрещното на дебелото си черво.

12

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААфрика е по-добре от българия. Седи си в България неграмотен ***

11

ТHE Патриот

преди 6 години

Теслата е по нерентабилна и от шистовия газ !Мъск скоро ще обяви банкрут!

10

Анонимен

преди 6 години

Събрали инвестиции за милиард долари, хахаха, Мъск харчи толкова до обяд и след обяд губи още толкова. Тесла е една обикновенна пирамида, от тези дето имахме тук през 90-те. Всеки следващ проект е по-мащабен , и се нуждае от повече пари, които отиват за довършване на предишния.

9

Normalen chovek

преди 6 години

Абе тук само *** ли пишат?

8

Да бе

преди 6 години

Поредния Гриша Ганчев!Ще правим там някакви измушени автомобили,без стар бранд и световна търговска мрежа.Волво,Сааб,Роувър,Ланча са само част от изчезналите големи брандове.

7

МaйМyнaтa

преди 6 години

И кво, ще трябва да сменям автомобил със шкаф с кормило...иии две батерии с по-голям стартер?Е не мога да оправя светот, не и навреме.

6

Анонимен

преди 6 години

Каква "Тесла" бе, не сте ли чели, че БЛАГОДАРЕНИЕ на т.н "гений" Илон Маск тази компание вече е почти банкрот! Че всичките му "изобретения" са добре забравени стари изобретения и всичките му "работи" са чист пиар, харчене безконтролно на пари и време. Всичко "ново" е в единични екземпляри и напълно неработоспособно за серийно производство.

5

Анонимен

преди 6 години

"....собствениците на сервиза DiDi Chuxing. Това е китайският аналог на Uber..."Забавно е, когато хората преписват текст, без да разбират смисъла на думите. И гугъл-транслейт не може да ти помогне, ако не правиш разлика между "сервиз" и 'услуга". Нито Uber, нито DiDi Chuxing е пералня, няма да я ремонтират ;) Все пак е важно да има хонорар за статията, била тя и нескопосано преписана :)

4

Анонимен

преди 6 години

На теслата, батериите са китайски. Ама ако сложат оригинални китайски батерии на техния автомобил, Мъск ще реди сълзи и сополи

3

шматка

преди 6 години

Ако работи с две батерии по волт и половина и аз ще си купя.И да има капаче с винтче отдолу че да ги сменям по лесно.А ако пее и някаква песничка докато върви ще купя и за племенницата ми една

2

Анонимен

преди 6 години

Абе като казахте китайски... какво стана с Great Wall? Китайска простотия сглобявана в България... защо ли питам какво е станало...

1

Виц

преди 6 години

Токът минава през китайските електромобили като през албански реотан!Хааааахххаааа-хахаххххаааа. Ще се пукна от смях, охххххх. Хахахахххххааааааххххх- хаххххааа.