130

Helleborus

преди 6 години

131, ти задаваш въпроса за яйцето и кокошката, кое е първо. Нашите будители се учили от европейските, а откъде са се учили те? Будителите не се учат един от друг, защото не са подражатели по природа. Подражатели са хората, които никога не се учат, защото имитират повърхностно. Яйцето и кокошката имат Създател и съществуват в Неговия ум и промисъл, преди да се появят във видимия свят. Така е и с идеите и познанието, будителите ги материализират, само когато уловят погледа и ума на Твореца.

129

Г-н Президентът

преди 6 години

вероятно разбира, че ОМРАЗАТА идва от БКП/БСП, която постоянно създава ИЗКУСТВЕНИ драми,за да проваля нормалната атмосфера на работа,въпреки ТЪРПИМОСТТА на правителството на Борисов.( както навремето ПРОВАЛЯШЕ работата на правителството на И.Костов,в голяма степен медиите на С.Трифонов с непрекъснато ОСМИВАНЕ и ЗАЯЖДАНЕ с правителство и СДС.3.Демокрацията едва оживява заради непрестанната подкрепа на хибридни изяви на подкрепа на политиката на Русия,ВЪПРЕКИ,че сме член на ЕС; не сме член на РФ

128

Убрее

преди 6 години

Президента на БСП-то прилича на паток с тази келя на носа!

127

Анонимен

преди 6 години

Комунистите"вземаха парите от банките",докато те свършиха.После се провалиха."Комунизмът свършва,където свършват парите"Маргарет Тачър

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен127 Така нареченият "капитализъм"е естественото състояние на нещата-тред,пари,печалба,останалото е популизъм и обир на чуждо богатство.Няма безплатен обяд и няма"начин",да"вземем парите от банките",които ни принадлежали,освен да ги откраднем.Парте от банките не са на всички нас,а на тези,които са ги заработили и спечелили.Комунизмът се провали именно,задето проповядваше,че парите са общи и трялва да си ги поделим.Само че някои си поделиха по-голямата част от тях,а други-обедняха.

125

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен 131-до 135 Пропускаш един доста театрален жест на Радев,досущ като на Първанов.Докато говори патетично и премерено,Радев протяга напред ръката си и леко присвива пръсти,сякаш за да ни накара,да замълчим.Уви,доста скучен и свехотворен жест.

124

Анонимен

преди 6 години

До ПРОПАГАНДАКиряк Стефчов, още ли жалиш, че Великата Русия ни даде държавност, войска, институции? На тебе би ти било по-добре при османците, ама ти развалиха рахатлъка.Руссиян жъ тъ заколи!

123

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията не е в остъпление , а в нападение - депутатите си увеличиха заплатите нали, още си ги пазят от НСО, още един куп придобивки също и за големи хора от други ведомства и министерства - демокрацията е за тях и те я бранят със зъби и нокти.

122

гост

преди 6 години

Най накрая един умен , аналитичен и честен политик, а какви простотии се пишат тук за него. И професора не е прав - не са 80 % , мноиго повече са - тежко и горко на родината.

121

Анонимен

преди 6 години

Тоя е т..п та чак вдлъбнат,българските будители не били европейци,а какви са бе,евразийци може би,те от кого са се учели,накъде са гледали,оная коко..ка му скръцна "за руските паметници"и той буш..ена веднага порица "поругаването на руски паметници"кАжи колко руски паметници са поругани БЕ И ЗАЩО ДА СА САМО РУСКИ А НЕ НА НАРОДИТЕ В РУСКАТА ИМПЕРИЯ,нито НИТО ЕДИН паметник на руски войници и офицери НЕ Е ПОРУГАВАН НИКОГА!!Имал чувството че... пАзи си чувствата за ДЕСА!де..ил

120

Helleborus

преди 6 години

Демокрацията е пресечната точка на интереса на държавната машина и свободното общество. Да оставиш политик да ти доставя демокрация е все едно да чакаш гладна мечка да ти донесе гърне с мед. Политикът не е част от народа, макар по закон да е, но има една сюрия лобита, които си го купуват и употребяват. Ако няма едно неподкупно, информирано и почтено, автентично обществено лоби, което да го държи изкъсо, никаква демокрация не може да се случи.

119

Helleborus

преди 6 години

Демокрацията у нас никога не е била в изстъпление, за да бъде в отстъпление. Ние все още градим общество, което да мисли със собствената си глава, защото точно това е демокрацията. И докато учители, учени, интелигенция, свещеници, културни дейци и политици не спрат да копират и отразяват чужди мисли, на свои колеги в чужбина, демокрацията няма да се случи. Защото в тези народи демократичните общества са в постоянна битка за своята територия и този конфликт на свободни хора и политици е съществен

118

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

АКО ИМА НЕЩО СВЯТО НА ТАЗИ ЗЕМЯ ТОВА Е ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ. СВЕТАЯ СВЕТИХ НА ЗЕМЯТА !!! ЗВЕЗДА В НЕБЕТО !!! ИКОНА В ДУШАТА !!!

117

Анонимен

преди 6 години

Капитализма е гнусно нещо. Дано да бъде премахнат като обществено устройство. Парите в банките са на всички. Наши са. Просто трябва да намерим начин да си ги вземеме. Всичко в тази система е измама и има прецакани хора - честните и наивните дето вярват в дядо Коледа.

116

Анонимен

преди 6 години

Потърсете в интернет " Трети март 1918г." и ще разберете защо Путин им е отказал. :))) Не е истина колко са вдлъбнати бесепарите и другите русофили. :)))

115

Дънди

преди 6 години

Ал Бънди бил тазъревожен. Бухахахахааха

114

Анонимен

преди 6 години

Прекалената демокрация е много опасна,криворазбраната-също.Но,най-много вреди служенето на Русия,против интересите на България.

113

Анонимен

преди 6 години

Президентът е добъри честен човек,но...............демокрацията е термин , измислен от англосакасонската мафия, за да налага своя модел в целия свят.Същата манипулация като комунизма, само че в по-рафиниран вид.

112

Анонимен

преди 6 години

***

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Бях в САЩ и не чух нищо.