18

До 24

преди 6 години

Бил ли си във Виетнам, познаваш ли виетнамци? Глупостта ти е обратно пропорционална на знанието ти!

17

Говедарска леш

преди 6 години

Не знам за ескадрения миноносец Маккейн, но на сенатора с това име така му напълниха трътката с шрапнели, та още го държи главоболието и ще пуккне скоро от него.

16

Анонимен

преди 6 години

СССР/Русия наложи комунизма във Виетнам с гръм и трясък,с което я обрече на град и безправие.Такива са всички комунистически държави по света.Сега,виетнамците събират плодовете,дадени им от руснаците.

15

Анонимен

преди 6 години

ГЕОПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАТ ДОПИРНИ ТОЧКИ, А КАМО ЛИ ОБЩИ МНОЖЕСТВА....Счупи *** с това изказване.

14

Анонимен

преди 6 години

До Нгуен Као КиВИЕТНАМ СИ ПРОДАВА ЕВТИНИТЕ СТОКИ НА САЩ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И НЕ Е ЗАВИСИМ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ САЩ! 45 МИЛИАРДА СТОКООБМЕН, АКО ВЪОБЩЕ Е ИСТИНА, СЕ РАВНЯВАТ НА ОБОРОТА НА ЕДНА ЗАПАДНА КОМПАНИЯ, РАЗБИРАШ ЛИ?ТУК НЕЩАТА СА ПО-ДЪЛБОКИ, ТОВА Е ГЕОПОЛИТИКА! ГЕОПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАТ ДОПИРНИ ТОЧКИ, А КАМО ЛИ ОБЩИ МНОЖЕСТВА, КАКТО ТИ МИСЛИШ.ЯВНО НЯМАШ НИКАКВИ ПОЗНАНИЯ, ПОНЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ!НЕ СИ НАЯСНО С ПОЛИТИКАТА НА ВИЕТНАМ, ВЪПРЕКИ ВИЕТНАМСКОТО ТИ ИМЕ.

13

Анонимен

преди 6 години

До НаскоКОЛКОТО ЗАГИНА ПО ВРЕМЕ НА ВИЕТНАМСКАТА ВОЙНА...ПАРДОН... ВИЕТНАМЦИТЕ Я НАРИЧАТ "АМЕРИКАНСКАТА ВОЙНА" !

12

Нгуен Као Ки

преди 6 години

Защо ли търговският обмен на Виетнам с Русия е 3 млрд долара,а със САЩ - 45 млрд долара. Ами просто защото едните нямат какво да предложат, а другите имат.Да не говорим за сближаването във военната област между Виетнам и САЩ.

11

Анонимен

преди 6 години

Историята доказа, че в крайна сметка американците са победили.

10

Анонимен

преди 6 години

До БУДИСТДрън, дрън! Виетнамците са потомци на розовите слончета, дето ги виждаш постоянно. Я вземи ти да почетеш малко, за да разбереш, че това е един изключително хомогенен народ в една част на света, пълна с народи и народчета! Виетнамците първо набиха самураите, после франсетата, след това американците, и накрая - китайците, влезли да ги покоряват. Единствено руснаците ги въоръжаваха и обучаваха. А България изпрати медици и вилата на едни от тях е била до резиденцията на Хо Ши Мин.

9

Анонимен

преди 6 години

До до 2ТИ КОГАТО КУПУВАШ НЯКАКЪВ ПРОДУКТ, НЯКОЙ КАРА ЛИ ТЕ НА СИЛА ИЛИ ТИ САМА СИ ГО ИЗБИРАШ? ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИ ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИ, ПРОБЛЕМ НА РУСНАЦИТЕ ЛИ Е ИЛИ НАШ ?ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИ ГУШКАТ КОМИСИОННИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА, ПРОБЛЕМ НА РУСНАЦИТЕ ЛИ Е, ИЛИ НАШ? ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЦЕНИТЕ, НА КОИТО КУПУВАМЕ?А ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА НА РУСНАЦИТЕ В ОБЛАСТТА НА НАУКАТА НЕ ИСКАМ ДА РАЗГОВАРЯМ С ТЕБ, НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ!ТОВА, ЧЕ НАЙ-ВЕРЯТНО ТЪНЕШ В МИЗЕРИЯ СЕ ДЪЛЖИ НА ТРАГИЧНОТО ТИ УМСТВЕНО НИВО!

8

Разпутин

преди 6 години

До БУДИСТНе знам дали виетнамците са смесица и са потомци на този "тюрлю-гювеч",който се опитваш да ни го пробуташ тука, друже ! Но със сигурност те не са "потурлаци" като нас българите, защото този храбър и достоен народ три поредни поколения води кръвопролитни нескончаеми войни в продължение на половин век срещу наглите и нахални английски, френски и американски колонизатори - на които всички днес се кланяте до земи и величаетедо небето . . .

7

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости, просто Виетнамската война се оказа блодатна почва за ционистите, които съсредоточиха и концентрираха свръх капитал, и заробиха с още дългове американския народ!Това е живота селяни прости, едни се бият и загиват, а други осребряват кръвта и мъката!!!Агент Рей Коуди!ЦРУ!!!

6

САЩ - УБИЙЦИ

преди 6 години

Помните ли как бягаха американците с хеликоптери от покрива на американското посолство в Сайгон. Висеха по въжените стълби.Краят на тази война беше много позорен за САЩ

5

Анонимен

преди 6 години

Нито виетнамците ,нито японците някога ще забравят какво им причини американската военна машина.Бъдещето е на жълтата раса.

4

кака Лара

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВАз съм съвременник на американско-виетнамския конфликт и си спомням много добрефилмовите и телевизионни кадри от тази мръснa война подпалена от американскияимпериализъм !Масираните американски бомбандировки над мирните северно-виетнамски села и градове и опостушенията и изгарянията причинени на мирното население от *** и фосфорните бомби, както и избитите жени и деца от Сонг Ми.Така че всички засегнати държави от региона са готови всеки момент за мъст и отмъщение !

3

до 2

преди 6 години

Да,те руснаците освен електроцентрала друго не могат да построят.И не я строят без пари,ама това не го споменаваш.И Белене щеше да се плати от българите и тона висока цена,както и газа който ни продават на едни от най високите цени в Европа.Такива са твоите братушки.До като не се изметат от България,а те са още тук,няма да се оправим,ама с такива русофили като тебе няма да е скоро.

2

Анонимен

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВНищо не са забравили, и нищо не са простили!Просто впечатлението за голямото приятелство на САЩ с Япония, Южна Корея и Виетнам е създадено от медиите. Нищо подобно няма!Япония и Южна Корея, са заложници на САЩ, зад маската на голямото приятелство, те умират от ужас краварите да не провокират КНДР, та от там да ги зачешат. Виетнам все така си мрази САЩ, но му се ще и търговийка да завърти.

1

Анонимен

преди 6 години

НИЩО ПОДОБНО !В МОМЕНТА АМЕРИКАНО-ВИЕТНАМСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ СА ОТ ТИПА: "КОЙ КОГО ЩЕ ПРЕЦАКА" !А... ПУТИН ГЛЕДА ХИТРО ОТ СТРАНИ И СЕ ПОДСМИХВА, НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ НА СНИМКИТЕ ?РУСИЯ И ВИЕТНАМ ПОДПИСАХА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА РУСКА ВОЕННА БАЗА ТАМ, ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ ГО ПОДПИСАХА. ТРЪМП ОТГОВАРЯ С ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ.НИЩО ЧУДНО РУСНАЦИТЕ И АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА ДА ИМ ПОСТРОЯТ, ИЛИ ПО-СКОРО 2-3.А НИЕ РЕВЕМ, ЧЕ СА НИ ПРЕЦАКАЛИ ЗА БЕЛЕНЕ...КОЙ Е ВИНОВЕН: РУСНАЦИТЕ ИЛИ НИЕ ?