48

Анонимен

преди 6 години

Ама да уточни кои посланици да не се слушат.

47

Анонимен

преди 6 години

Воленчо е най-големия послушко. Слушка и папка, защото ако не слушка... няма да папка!

46

Б

преди 6 години

огромното мнозинство от Българите иска България вън от НАТО и вън от управлявания от Американски марионетки Европейски Съюз!защо не се намери нито един политик който да обещае на народа да сложи край на Американската окупация и на шенгенския грабеж !отговора е много *** - всички тези предатели и Волен вкючително са на хранилка от Брюксел !!!

45

Велики Симеонов

преди 6 години

Волен Сидеров е къде по-нормален и образован от чуждите посланици, освен Руските, разбира се - тях трябва да ги слушаме.

44

Гробокопач

преди 6 години

Липсата на финансова възможност за пътуване, Сидеров, дойде с правителствата на ПП ГЕРБ. С едната ръка, на хартия, се дават "права и свободи, а с другата, на практика, те силно се ограничават. И като говоримз а правителства на ПП ГЕРБ, те дойдоха не без твоята подкрепа и твоят глас! Затова твоето говорене е нищо повече от долно лицемерие и двуличие!

43

ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

Прав е Сидеров. Верни неща казва.

42

Мента с мастика

преди 6 години

Аре чиба московска стражевая ! Ако ада има 9 кръга ти ще си в десетия. Вероятно в жалкия си живот не си предал само дебелото си черво и мекия

41

Анонимен

преди 6 години

Прав е ,да изгоним руския

40

Уважаеми соросоидни!

преди 6 години

Тази демокрация,дето ни я натресахте ,бъдете добри и си я заврете нейде.......Всичко беше една голяма измама,а сега ,всичко ви е псевдо.Цял народ скачаше по площадите от радост,а сега подскача от студ и глад. Няма да изброявам всички добринки на демокрацията ви,защото не ми се пишат романи.Колкото до Сидеров,за този бок....лук не искам и да чуя.Няма ли един свестен българин,който да спаси тази опоскана и измъчена държавица с де....бил...ни обитатели?

39

ВС партиен хамелеон

преди 6 години

Найстина 80 % от населението на тази отмираща (държава) са д*или,ако не беше така,как този шмекер и евтин тарикат Сидероглу щеше да се отзовава редвоно в парламента като депутатин и толкова годинки да цуца от държавната софра.Първо Воленчо го даваше седерастин и работеше у вестника на СДС Демокрация,после взе,че започна да се прави на (патриот и националист),след това надушил народните симпатии към Русия ,започна да се прави на (русофил) ,а сега накрая се продаде и на ББ и стана евроатлантик

38

няма кой да слушате

преди 6 години

Спокойно си крадете

37

Българин от Германия

преди 6 години

Това изказване на Волен ми хареса - сдържано, точно, съдържателно. Така мислят и по-голямата част от българите. А за " ревизия на приватизацията" нека да се поучим от една доста по-развита Полша, която си възстанови и продължава да си откупува масово големи предприятия от чужди концерни (Vattenfall, ENGIE, и др.).

36

То6

преди 6 години

Такава демокрация настана, че вместо да забогатеем обедняхме. Но пък сичко ни е у ред и продължава да се урежда.

35

стаж

преди 6 години

До Индустриятаде де, ай сега, веднъж е работил като фотомодел, и да не мислиш, че е лесно да надъхваш феновете от трибуната да дърпат килимчетата на сирийците, че да ги замятат ония с камъни

34

Анонимен

преди 6 години

здравната система при социализма - първо ходехме при лекаря с кутия кореком бонбони и шоколади, някоя бутилка ром, коняк, после левът или най-добре доларите от морския сезон станаха по-здравословни.пътуванията в чужбина - за обикновеното гражданство и селячество - от Москва до Тбилиси, по-благонадеждните - от Атина до Париж, но задължително групите с по един партиен секретар и двама агенти под прикритие, да не избега некой или да не каже грешен виц

33

Анонимен

преди 6 години

Я ама тоя проговори май са му извадили парчето за малко! От както се обедини с че.рния оня му наби нещо в устата и този спря за дълго време да тропа. Ако не беше се обединил с че.рния и дебелия лудия нямаше да влезне в парламата защото има само 7 селяндурчета в групата. Сега пази поведение и лиже на всички кой какво му подаде иначе си отива в ямбол да пасе кравата на деда си. Колко народ ги псува тези селяндучета не е истина. Такива псувни не съм чувал от както съм човек. Чак срам ме хваща!

32

мноого си тъп съшеее

преди 6 години

Каква приватизация, че то е минала всякаква давност. Сетила се Мара да се побара.

31

Анонимен

преди 6 години

Некой герберазин знае ли къде че са тържествата днес за 10 ноември.Или къде е бил Вождът им Винетуто на 10.11.1989.За Плевела разбрахме, че е чакал с плакат от тапети да дойде ДемоКраДцията на Лъвов мост.Или на Орлов беше. Вече не си спомням.

30

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** пак взе да вири глава и да дава акъл, а трябваше отдавна да е зад решетките.

29

Индустрията

преди 6 години

А защо да слушаме господа като Сидеров, които нямат един работен ден в индустрията, комуникациите, агро-сектора, туризма, транспорта?