17

Анонимен

преди 6 години

Дано не чака самолетът, който ще го откара завинаги далеч от нас!щом и този започна да разбира от самолети, Боже, пази България!

16

ВЪПРОС

преди 6 години

Почитай възрастните, уважавай родителите си и бъди искрен с приятелите си. Показвай грешките на другите и поправяй собствените си грешки! Колко от днешните управници спазват тези простички правила от времето на дядо ми?

15

Дянкооов!

преди 6 години

Скрий се,че си мразен от цял народ. С какви очи се показваш пред милионите,които осъди на мизерия и пости?

14

шматка

преди 6 години

Абе Дянков с този бюджет ще си имате проблеми Чичо Тръмп.Он каза да увеличим парите за отбрана.Да не стане м.Май да редактирате бИджета

13

Анонимен

преди 6 години

Симеончо, ох, ще повърна върху теб.

12

Анонимен

преди 6 години

Дянков е господин никой- се тая какво е казал - реално съседа ми бай Рангел пенсионера има пове4е власт от него

11

Анонимен

преди 6 години

Тая гнида защо пак говори и защо му се дава поле за изява.

10

Анонимен

преди 6 години

Не се купуват защото не са американските.Иначе щяха да летят вече.

9

МУШМУРОКА

преди 6 години

да не се обажда, че българите не го помнят с добро

8

Шоп

преди 6 години

Само лети не се купуват нарочно, по същата логика, по която Борис 3 не е пратил войски на Източния фронт - да не би да се наложи да се употребят срещу руснаците. Тотално грешна и губеща позиция в дългосрочен план.

7

Анонимен

преди 6 години

Др. Радев , който по случайност стана Президент е луд полудял за тези самолети Грипени . Познайте защо толкова много го е яд , че не става сделката....... Познахте браво .

6

инж.

преди 6 години

Китайските комунисти насърчават големия бизнес на САЩ с 250милиарда долара,купуват 300 самолета и др.Справка БТА bta.bg/bg/c/IK/id/1687199.Може би Америка ще подари за Коледа един нов самолет на България,празен,като Кругъра,усмивка.Дянков уреди го заедно с Кристалина Георгиева,заслужаваме го,що гупости сме измислили Одрин,компютри,американските самолети/български конструктори/ и др.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя не може да не знае, защо в САЩ и по- специално във северната част на САЩ около 25% от хората имат психични пробеми и търсят помощ какви са причините няма ли кой да го попита ?

4

какво образование?

преди 6 години

Каква образователна реформа?! Първо трябва реформа в здравеопазването, по-специално психиатричната помощ. Като има достатъчно психиатрии и лекари в тях да се мине през училищата. Де що има халтава даскалка да бъде хоспитализирана и чак тогава може да се говори за образователна реформа. С луди коко.шки в училищата и МОН няма смисъл да се дават каквито и да е пари. Те учителките масово си говорят с извънземни. В МОН отдавна са по цял ден на силни успокоителни и антидепресанти. Там са кукуригу

3

Анонимен

преди 6 години

Кой си ти бе, Дянков? Нали ти отмъкна парите от касата и Сребърния фонд и обиждаше учените, а сега казваш, че образованието и здравеопазването са приоритети? Трябваше да си в затвора!

2

Динко

преди 6 години

Не могат да почакат!Тръмп заяви на всички в НАТО,че е време да си платят васалните задължения!

1

www

преди 6 години

Умен и компетентен мъж! Апропо, никой не е пророк в собствената си страна. За България важи по 2, минимум!