17

Петърчо

преди 6 години

Майката на жертвата казва че не бил изнасилен от Чарли Шийн а от съвсем друг човек. Брасция и Фелдман си търсят начини да подгреят кариерата че нещо май им е изстинала. А за въпросната съпруга се знае че отношенията между нея и Шийн в един момент приличали на война така че не се учудвам на казаното от нея защото май е от въпросния период. Всички скандали на чичо Чарли са свързани само с жени и даже по едно време живееше с три порно актриси. Не е модел за подражание но пък едва ли е педофил.

16

Анонимен

преди 6 години

Това Холивуд страшна работа се оказа... Кой кого хване, няма ред...

15

Ben Gan

преди 6 години

,,Кори също така твърдял, че бил влюбен в своя "насилник". ''Това е изречението. Един вид изнасилен но... влюбен. То така ще стане и аз изнасилвам жена си ама... по-скоро не мога си дигна гащите от нея

14

Анонимен

преди 6 години

Тая пък няма свари да го обвини...да беше изчакала малко.

13

Анонимен

преди 6 години

реалблагодаря, гирко.наистина доминик брасия е мъж,а всички новинарски сайтове преписвали, че бил актриса.спирам да чета новини.

12

girko

преди 6 години

Некадърни сте. Даже една статия не можете да преведете като хората. Доминик Брасция е актьор, не актриса.

11

nina

преди 6 години

Току-що прочетох,че майката на този Кори е дала интервю,което се излъчва утре в Америка и назовава друг човек,Чарли Шийн не е имал нищо общо с това момче тогава.

10

nina

преди 6 години

Чакайте малко,значи този Кори се оплаква,че първо бил насилен от Чарли Шийн,а пък по-късно се оплаква,Шийн му отказал секс?Кой кого е напушил с тревата и кой кого е насилил в тази история?

9

Pen

преди 6 години

Тия едни други се плющят и после се обвиняват в сексуален тормоз хахаха и то след 20-30 години :)))

8

знае ли се

преди 6 години

Голям мерак да ударят чичко Чарли!Големи гадини са евреите!

7

кич, кеч и п

преди 6 години

шоубизнесът си е направо српска музика, обаче това вече като лов на вещици стана, даже Лолобриджида си спомнила няколко етюда от далечната младост

6

Fan

преди 6 години

Цирка продължава, така всеки може да набеди някой че преди 30 години го е 'насилил'...особено пък този Кори:"..след това Чарли бил дистанциран и студен към него и му отказал близост. Когато Кори поискал отново да интимничат.."Дори и да имало секс, аз не виждам как точно този нежен левент Кори е насилван бил, по-скоро той е насилвал другия да го ...хъм...насили..

5

Анонимен

преди 6 години

Обвинява го актрисата Доминик Брасция, приятелка на пострадалияЧарли си пие маргаритата и ще победи в съда!

4

анонимен

преди 6 години

Боже опази и ти ли бе Чарли ужас В прочем дават Двама мьже и половина всяка вечер от 21 и 30 до 22 и 30 без сьботите и неделите по бТВ комеди

3

pirkim

преди 6 години

Изведнъж пневмонията стана много съмнителна.

2

Румен

преди 6 години

Стана като при Сталин - не е нужно да доказваш нищо,достатъчно е да обвиниш някой и той трябва да доказва обратното. Всички тези сексуално "насилвани" всъщност са проституирали за да получат нещо насреща, например роля.

1

ГАДОРЯН

преди 6 години

Вай резил всй резил