53

Анонимен

преди 6 години

Авеее добре изглежда, поне доста по-добре от голяма чат от запуснатите жени. Само дето ми тъмнее за моя вкус. Някоя с по-европейски вид нямаха ли?

52

seira

преди 6 години

ТЪЙ КАТО НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ ПО СЕКСУАЛНАТА ТЕМА, НО ВИЖДАМ, ЧЕ ТЯ Е В КОНТЕКСТА НА МНОГО ПО-ГОЛЯМАТА: "ПЕРСПЕКТИВАТА ПРЕД ЧОВЕШКИЯ РОД", БЕЗ ДА СЪМ ЯСНОВИДЕЦ И НА ОСНОВАТА НА ДОСЕГАШНИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП ОТ ОТ РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО (АКО НЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ), Е МАКСИМАЛНОТО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ВИДА "ХОМО САПИЕНС" С ОГЛЕД НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ МУ ДАДЕНОСТИ.СЛЕД ТОВА ПРЕДСТОИ ПОЯВАТА НА НОВ, МУТИРАЛ ВИД ЧОВЕК С ПО-ГОЛЯМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА БИТИЕТО.АМИН!

51

Баче Кико

преди 6 години

В близкото бъдеще виждам как жените ще плащат на мъжете за секс и ще ги преследват със загорели погледи. Ха ха ха. Как се обърнаха нещата.

50

Антифен

преди 6 години

Това не е научен и технически прогрес,а отвръщане от Създателя и извращаване на целия смисъл защо сме тук на Земята.Краят на човечеството явно ще настъпи по този начин,а не чрез ядрена война.Защо хората не реагират на всичко това?

49

Анонимен

преди 6 години

До жена:Силиконова, не гумена. И като я усъвършенстват ще замени изцяло жената - от тактични разговори до креватни изпълнения.

48

Анонимен

преди 6 години

иначе съм хетеро и това на снимката няма никакъв шанс да ме възбуди, по-добра работа би свършило въображението и ръката ми.

47

Анонимен

преди 6 години

решил един да слага рога на негов познат с любимата му робот, но от де да се сети, че за функционалност в устата й монтирали острилка за моливи. Лоша работа.. :)

46

Трикрак мъж

преди 6 години

Хубавото на такава роботка е че като свършиш внея и можеш да си я изключиш и да я прибереш в кашона (нали има кашон?) след "съешаването". Като излезе вариант с руса коса и зелени очи, поне 175см висока и да вика когато я обладаваш, тогава ще си взема. Тази на снимката много тъмна, прилича ми на *** наша сънародничка от магистралата. Предпочитам по-светлички.

45

Анонимен

преди 6 години

Мъжете също ще се клонират. А жените роботки ще раждат техните деца ;).

44

Анонимен

преди 6 години

Това е ужасно. Жена съм и съм пристрастна за робота жена, но не ща и мъж робот като тази кукла. Всички зловещи фантастики ще се окажат книги за бъдещето на човечеството.

43

Камен Душата

преди 6 години

Аз бих си взел една такава за тежката работа из къщи, а на жена ми ще остане само приятната част, която тя предпочита - да си глади, чисти, готви, подрежда, да спи, да гледа децата и да ходи на работа. Така у дома ще настъпи мир и любов навеки!

42

Бат Ицо

преди 6 години

Бива ли такива работи? Толкова незадоволени жени има?

41

как

преди 6 години

До художникаКак ще я изнасилиш, като тя не отказва?

40

Анонимен

преди 6 години

Като добавят функции готвене, чистене, пране .жената ще е напълно излишна.

39

Миньоро

преди 6 години

Държи ли на бой?

38

художника

преди 6 години

Ако я изнасиля ще ме съдят ли??? :-)

37

един въпрос имам:

преди 6 години

защо????????????

36

мераклия

преди 6 години

Супер си е играчката за забавление. И дума да не стява, че ще замени жената, но е отлично допълнение. Винаги е навита, не е уморена, не я боли глава, не и е дошло.... Това си е рай!!! Другото за роботи деца и програмирани мозъци е много психо и болно.

35

www

преди 6 години

Имам няколко технически въпроса към изделието. И в двете красиви зелени очи ли има камери или само в едно от тях? А как чува, без да записва?

34

Тоци

преди 6 години

До АнонименЗа твоя информация, женският организъм е доста по advanced от мъжкия. И сме много по-близо до момента, в който мъжете ще са obsolete, ***!