20

Анонимен

преди 6 години

Ей така САЩ се зъбеха на Фидел Кастро, пък той изкара 50 години и смени 10 американски президента.

19

Уточнение

преди 6 години

Ами то вече се случи, продадоха се сума оръжия на уж застрашените страни, което си беше и целта на мероприятието.

18

Така стоят нещата

преди 6 години

Тръмп вярва - Ким прави.

17

Анонимен

преди 6 години

Китай е икономически гигант не заради ЕС и САЩ, а защото произвежда евтино, има евтини суровини, енергия и работна ръка и няма конкуренти. Да кажеш, че съществуват само заради ЕС и САЩ е като да кажеш, че китайската стена съществува заради Албания.

16

Анонимен

преди 6 години

В момента Тръмп се опитва да умори от глад севернокорейците. Това си е държавен тероризъм. Демократичен тероризъм. Въпреки това, БВП на Северна Корея вероятно е по - голям от българския.

15

Жибор

преди 6 години

Спукана е работата на наглото пънкарче,значи.

14

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи е на виза при ФАКТИЧЕСКИТЕ собственици на САЩ, и китайчетата му обясняват ,какво точно може и,какво не може да прави!Проблема е, че трябва да му се обяснява повече пъти, щото той не зацепва от първия път.

13

Анонимен

преди 6 години

"По публикацията работи: Eлкa Bacилевa" Интересно! Интересното е, че ровейки се из нета, никъде няма да откриете и прашинка информация, за този наша "видна журналистка". Не се ли пръкна тя някъде около старта на кризата в Украйна. Не, такова лице просто не съществува. Разтърсете се и ще видите, че е така.

12

Анонимен

преди 6 години

До 13Какъв пазар е Китай ????Огромен???Покупвателната способност на средно статестическия котаец клони към нула.Ако не са САЩ и ЕС да си изнасят стоката Китай е нищо.Огромен пазар бил Китай .....

11

Анонимен

преди 6 години

До ТОМАХОВКАРазликата е там, че Китай е огромен пазар и може без Европа и САЩ. Обаче Европа и САЩ не могат без Китай, поне в близките 10 год (докато си изградят производствени мощноти, които заради алчност изнесоха в Китай).

10

Анонимен

преди 6 години

тръмп е голям *ъ.п.ак

9

hm

преди 6 години

Тия оризари вече не продават редки суровини в необработен вид, а държат да се произвежда целия продукт там и са почнали да правят невероятно качествени неща.

8

ТОМАХОВКА

преди 6 години

Другари, не забравяйте, че ЦЯЛАТА китайска електронна промишленост е създадена от САЩ. Китайската икономика се крепи на производството на американски и европейски фирми и филиали. Без тези филиали и заводи, Китай е една обикновена работилница за ширпотреба...и именно за това основните договори за производство и търговия се сключват със САЩ и ЕС! Именно заради тези договори за производство Китай е икономически гигант в момента! Няма ли ги тези договори китайците ще станат пак обикновени оризари!

7

GAME OVER KIM

преди 6 години

"Президентите на САЩ Доналд Тръмп и на Китай Си Цзинпин обявиха редица търговски споразумения за общо 253,4 милиарда долара". Прасчо беше спазарен за 250 милиарда! Сега е въпрос само на време Тръмп да унищожи комунистическата *** С.Корея!

6

Анонимен

преди 6 години

Много ме е смЕх когато чета, че според краварите Китай щял да направи нещо си по отношение на трети страни. Хайде малко по-полека Китай винаги се е водил от собствения си интерес да няма после пак рев в обора.

5

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да посети и Русия или го е страх от г-н Путин?

4

аз там

преди 6 години

да чакаме утре и малкия дебелан дали ще слушка :)

3

анонимен

преди 6 години

защо ще спират вьорьжаването на сев корея а сащ вьорьжава са за 350 милиардазащо сащ не си закрият базата в окинава кого е нападнала сев корея от 1945 до сегата всички така са се изплашили аз изпитвам ужас от базата в косово видяхте какам ракета удари една кьща в горна баня през 1999

2

репетиция

преди 6 години

Спокойно народе, термоядрена война няма да има, още повече в работилницата на щатите. Направиха си много буфери за гурмене като Биткойни, космически одисеи, робокопи и изкуствен интелект, преди да изгори зеленото гущерче. А що се отнася до свръхпопулазията, спокойно, я вижте какво накъсяване тече у БГ, каквото не имало и през военно време.

1

Геша

преди 6 години

Ко стана то - по време на изборите Китай беше причината the white american man да си загуби работата и да мизерства, пък сега изпитвал топли чувства и нямали противоречия.. иГати цРъвула тоя.