8

инж.

преди 6 години

До Solar PowerКато не искаш ток и В и К *** в гората на плевня,овчарска колиба.За тях трябва ли разрешение за строеж?ГРАДОВЕ СА УРБАНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ,БЕЗ ЖИВОТНИ И РАСТЕНИЯ,САМО ЗА ХОРА!

7

Анонимен

преди 6 години

Архаична е да. В Младост 2 фирмата ни Киро Гела излива бетон денонощно, тротоара на улицата до строежа пропадна, камионите и строителната техника разбиха улицата и разнасят калта по естакадата изградена с евро средства открита тържествено от Данчето. Работниците паркират направо на платното в 2 и 3 редици, а автобусите отсечката между Младост 1 и 2 изградена с цел да облекчи трафика по Малинов е, като иглени уши, автобусите и колите едвам преминават. Безброй сигнали, но мерки никакви!

6

Анонимен

преди 6 години

И на този ли нещо му пречи да си върши работата!

5

Анонимен

преди 6 години

каквото е строителството, такава е уредбата...

4

Анонимен

преди 6 години

сегашното презастрояването на кварталите всъщност показва колко бездарни са новите архитекти. Залепени един до друг блокове с различни фасади и цветове!

3

Анонимен

преди 6 години

до 2:Отскоро се изисква и договор с мобилен оператор, за да пуснете асансьора. :-)

2

Solar Power

преди 6 години

Защо за да вземеш разрешение за строеж се изисква договор с ВиК и Енерго при условие,че ти не искаш и няма да ги ползваш изобщо ? Остава да добавят и задължителен договор към мобилен оператор !Защо след като вземеш предварителен договор, завършиш строежа и трябва да внесеш проект във ВиК и Енергото как ще ползваш тези 2 неща ако ти изобщо не искаш да ги ползваш ?!?!Ето това са маоумщини. Почвай от там господине.

1

Анонимен

преди 6 години

Не е архаична, а не се спазва! Господин Диков герберастев грубо тъпчеше с кубинки по законите, натрупа близо милиард, но ocpa брутално София. Новите квартали са пример за корупция в общинския съвет и архитектурните отдели! Такова планиране има само в средновековните градове, където се движат с мотопеди по някакви криви и тесни сокаци!