10

Анонимен

преди 6 години

в древна Гърция занаятчиите са били задължавани да работят в работилници които трябвало да бъдат най-малко на 300 крачки от границите на населеното място :)

9

Какви ли не типове

преди 6 години

се отървават без присъди след извършени от тях тежки престъпления, само защото ловки адвокати успяват да ги изкарат психично болни.Хайде сега да поразсъждаваме:1. При тези цени на пазара и при нашите мизерни заплати и пенсии, нормален човек би ли хвърлял през балкона си кромид лук и картофи?2. На какво отстояние от жилищната сграда се намира този автосервиз? Някой премерил ли е децибелите, когато автотенекеджиите започват да оправят смачкани брони? От 14.00 до 16.00 ч. пазят ли тишина?

8

Анонимен

преди 6 години

Обикновено хвърлят пачки пари и никой не се оплаква.

7

Едва ли

преди 6 години

е било без причина. Този така наречен сервиз предполагам, че е вдигал нетърпим шум. А някой сети ли се да провери въпросната работилничка има ли разрешително за извършване на ремонтна дейност, лиценз и касов апарат вързан към НАП? Тоя майстор да се благодари, че е минал само с картофи и лук!

6

тралала

преди 6 години

волбще защо е всичкото откачане кои знси .

5

rfsedfv

преди 6 години

До ПремиераNqmal e pari za hvurlqne

4

Анонимен

преди 6 години

Това е нищо - един луд ме заплашваше, че ще ме убие. Крещеше пред къщата ми. Полицията го прибра, писаха му акт за 50 лева и това е.Но когато се случи тая случка, но общинаря, който живее в съседство, лудият заплашително, бе глобен с 2000 лева, трябваше да си плати още 2000 лева обезщетение и лежа 6 месеца. "Двоен стандарт", Ко да се прай ...

3

Премиера

преди 6 години

Ееее този е от богатите щом има лук,картофи и буркани(празни)!

2

психиатър

преди 6 години

поне 40% от населението е с психични отклонения,започва истинска епидемия.

1

Анонимен

преди 6 години

Значи и аз исам да замерям някой със буркани после ще му дам 100 лв не е проблем щом толкова струва.