16

Бож.

преди 6 години

Червената правосъдна система и червеноидното законодателство им позволяват да не плащат: на Запад,ако не си платил някаква глоба или ще те вкарват отново в затвора,или няма да те освободят от него да не говорим пък предсрочно,или ти спират всички други банкови операции и плащания докато не се издължиш!

15

Адвокат

преди 6 години

Като платят на адвокати, прокурори и съдии разчетите са приключени. Останалите получават глухарче ... :)

14

И.Б.

преди 6 години

Да не мислите, че в Германия е по-добре?На 16.10. една уж добра зъболекарка ми причини резна рана на езика по време на шлайфане на 2 кътника. Досега имам болки. Всеки ме съвества да не я давам под съд, щяла съм да изгубя време и много пари за адвокат, да задълбоча душевната травма, резултатът щял да бъде нулев. А и здравната каса се прави на умряла.

13

ПИТАЩ

преди 6 години

Повечето присъди с обезщетение над 100 хил. лв са пълна глупост, пълна съдийска недомислица! 400 хил. лв. осъден Асан за обещетение на близките за убийство...!!! Още когато съдията произнася присъдата му е ясно, че това не може да се плати! Ако беше Ц.Ц. да му вземеш 2-та от многото апартаменти, но от картонената къща на Асан- !!!??...! ЗАЩО СЕ ПРОИЗНАСЯТ ПРИСЪДИ КАТО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО , ЧЕ Е НЕИЗПЪЛНИМО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, като в повечето случаи и да работят в затвора не могат да изплатят сумите?

12

Анонимен

преди 6 години

Не Явор Колев,а Лазар Колев казаха,че е убиеца на сестрите Белнейски.

11

Баси

преди 6 години

Няма толкова неграмотно написана статия!

10

Discovery

преди 6 години

На сестрите Белнейски така и не намериха истинския убиец. Но най-вероятната версия е, че някой мамин убавец ги е бутнал с джип, или само едната и после довършил и другата... оня професор дето от аутопсията каза, че били блъснати с кола как па така съвсесм случайно се самообеси на детската площадка пред дома си??? Тука в БГ е много страшно да си никой и да си имаш зимане даване с някой... НО в такъв случай просто лично требе да го преччччукаш....

9

Анонимен

преди 6 години

И колко от вас имат имущество за 3-400 хил. ?Дори да се наложи навременна възбрана, ще му запорират един апартамент и къща на село за 60 хил, които обикновенно са съсобственост с жена,мъж или деца. Разбирам че хората търсят възмездие, но това с обещетенията е вятър работа.

8

Съвет

преди 6 години

Решението е много просто. В затвора до момента в който не се изплати кръвнината. Като няма пари , там ще умре.Същото важи и за не изплатени актове към КАТ. В предварителния арест докато не плати. Просто и ефективно.

7

Църг

преди 6 години

Не изплащат защото не знаят какво е "леваве"

6

Реалист

преди 6 години

Такава ни е загубената система. Още в началото на разследването прокурорите трябва да искат налагане на възбрана за продажба на собственост. Сега хитреците прехвърлят всичко на близките си и това се позволява от закона. После осъдения не работи, не се осигурява и съответно не плаща. Държавата закриля убийците.

5

Христо

преди 6 години

Затова никаква кръвнина,а за убийците директно бесило,ел.стол или инжекция,сами да си избират

4

Анонимен

преди 6 години

Е добре де що не им продават органите.Все ще се събере някой лев.

3

До 1

преди 6 години

Тя не е започната, как да е завършена!?

2

ined

преди 6 години

Ааа плащат, ама на съдията, че да им сложи по-лека присъда, след известно време като като позатихне шума да ги пуснат да се "лекуват".

1

Фкдсшт

преди 6 години

Тази статия изглежда не е завършена.