18

до 4

преди 6 години

А едно време имахме респект от по-възрастните.Те можеха да ни се скарат,да ни ударят дори,а ние дори и да се оплачем на родителите си,те вземаха тяхната страна,а не ни защитаваха сляпо,както е сега.--------------------Е тогава явно сте живяли в Рая, няма що ! Lol Затова сегашното поколение родители са "леко" превъртели или с деформирано съзнание , защото всеки е можел да им се кара и ги бие за щяло и нещяло. Пък се и гордеят с това!

17

относно отношение

преди 6 години

без да се разпрааме , всички от Павлово да си подобрят семейните отношения да нема после кой чул кой нечул и да се коляте.да, на вас от Палвово ти се говори бе!

16

Аз

преди 6 години

Ей на това му се вика- Господ забавя, но не забравя....

15

Всоичко се връща.

преди 6 години

Г-жо директор преди 5 г. прикрихте един убиец и сега синът ви бе убит по същия начин. Схващате ли?

14

Наивен

преди 6 години

Поне пет години ще се влачи разследването срещу неизвестен извършител, убил баща си.

13

Много мъгляво:

преди 6 години

внукът при кого е живял- при майка си, при баба си? Работи или следва? Кой го издържа? А следователите питаха ли бившата съпруга? Работел ли е 51 годишният+( мир на душата му!) Ако не- кой го издържа.Всичко е написано НЕЯСНО- натрапва ни се, че внукът е убиец.Вероятно са интелигентно семейство и в днешни времена( а и в минали!) в интерес на децата НЕ ГОВОРИМ лошо против бащата ( или против майката) Детето е общо и израства с обич и грижа от двамата и към двамата( от собствен опит говоря).

12

до плана ран-ът

преди 6 години

това какви глупости са? ти чел ли с плана "ран-ът" изобщо или просто люпиш семки? щото аз съм го прочел целия (вземи го прочети и ти- не е дълъг) и в него няма нищо негативно- написан е с надеждата, че ако 1/3 от него се изпълни родината ще бъде една модерна капиталистическа държава... ти и такива като тебе сте причината да се търси проблема навсякъде, но не и където трябва... по темата - случило се. сега ще лежи 20 години и ще го хрантутиме тоя *** за тоя що д'уха...

11

Анонимен

преди 6 години

План Ран-Ът.

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали само на мен ми се струва, но ми прилича на възмездие....

9

Членска карта №7

преди 6 години

До wwwМожеха и анонимно да посочат следата!??? Но не, мълчаха и се спотайваха!

8

Анонимен

преди 6 години

коментара от последния абзац показва колко некадърни са куките ... ей така между другото метна малко кал по една жена нямаща нищо общо със случаите ... баси имбецила

7

www

преди 6 години

До АнонименЙоан е син на полицай и пиарка на властта! Там може да има страх - страх от власт, страх от саморазправа и почистване на свидетели. Не бързайте да вините нито директорката, нито учителите на Йоан или пък съучениците му, които без съмнение са го разпознали, ако са гледали новините и са коментирали помежду си едно-друго. Веднага след това е редно да се отбележи, че самото разплитане на случая става със съдействието на децата от неговото училище, които са потърсили близки на жертвата!!!

6

деморкат американофи

преди 6 години

а за турската танкова бригада ще напишете ли нещо?за един преател питам

5

Анонимен

преди 6 години

"взломяване"?!!! Ко речи, ко?

4

www

преди 6 години

Ако се върнем на онова убийство, от 2015-та, което нямало нищо общо с това, ще установим някои сходства. Например: двете деца, на полицая и пиарката, са деца разглезени, които не са свикнали на безпаричие. Същото е и с убиеца от тази събота. Елементарна проверка би ни показала, че пиарката е имала сериозен финансов проблем, непосредствено преди извършеното от сина и убийство в Борисовата градина! С какво ли са плащали подкупите на колегите на съпруга и? С какво ли плащат адвокатските хонорари?

3

анонимен

преди 6 години

Директорката сигурно е възпитавала сина си и внука си в духа на демокрацията.Т.е.,че всичко е позволено на младежта,и,че никой няма право да им повиши тон,защото им нарушава човешките права.А едно време имахме респект от по-възрастните.Те можеха да ни се скарат,да ни ударят дори,а ние дори и да се оплачем на родителите си,те вземаха тяхната страна,а не ни защитаваха сляпо,както е сега.

2

Тази директорка

преди 6 години

трябва да е най-малко 71 годишна, за да има 51 годишен син.Не можа ли синът й да е директор- млад човек!

1

Анонимен

преди 6 години

При президентин РадеФ е така! Промяната е факт, честито!