42

Объркан

преди 6 години

Толкова теми са засегнати в това изследване, че на човек му се струва, че е трябвало да обслужи интересите на няколко поръчители. Прилича на кремацията - събират няколко трупа и ги горят едновременно за икономия.

41

друг анонимен

преди 6 години

Поръчкови проучвания, поръчкови статии... Всичко се купува и продава!

40

Мниението на века

преди 6 години

Който е тренирал едно време и е бил зубарите в училище.Хваща бухалката и изкарва пари.Я от измами, я от гребежи, я от рекет и т.н.Въпросните зубари, който е учил от тях пък хващат го за роб в някоя кантора и пак изкарва много пари.Я изгърбен пред компютъра.Я прикован за стола на бюрото с 200 документа.А въпроса ми е защо трябва или да тренираш и да биеш или да ставаш зубър за да изкарваш пари?Какво става със средностатистическия човек?Каде е производството, къде е земеделието?

39

Анонимен

преди 6 години

Блаблабла, загубиха се че няма да могат да издоят кравата и хоп проучване, вместо да подобрят "услугите" предлагани от тях.

38

иллко

преди 6 години

Статията е доста манипулативна :D Като се замисли човек, да почива всеки втори българин, никак не е зле. Все пак не можем всички да се изсипем на Банско или Пампорово, а шефчетата да бачкат нали :D

37

Трудна работа

преди 6 години

Почивката вече е само за богопомазани. Останалите,през зимата ще си почиват в къщи,ще карат на винка,сланинка и туршийка и....а,по- закъсалите ще си мажат филии с мас. Един така е порасъл...

36

д;СфйВ'ОР

преди 6 години

едвам се оправям със сметките и храната зимата , за каква ски-ваканция да си мисля !!!

35

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Каква почивка с 460лв минимална заплата,само ваще смирени депутати трябва да имат тая чест да си почиват в планините а лятото на морето.

34

селянин

преди 6 години

Че от къде пари за почивка, нали сме работещи бедни. Аз съм на минимална заплата и не мога да си позволя този лукс почивката. Но ще си сложа бидона с киселото зеле и ракията и ще си представям почивката.

33

Анонимен

преди 6 години

Тия, които правят подобни ппроучвания нормални ли са? Според официални данни 56% от българите не могат да си позволят лятна почивка поради рипса на пари само по бански , а те започнали да изследват кои ще ходят на много по-скъпата зимна такава. За нея трябват дебели и скъпи дрехи, пари за ски, зимни гуми и вериги за колите, влекове и т.н.Аз никога не съм ходил на зимна почивка, а от познатите ми само един и то преди много години.

32

Handel

преди 6 години

До Анонимен 34: Ами и аз бих го правил това ако бабишкерата Меркел ми плаща по 7000 евро на месец, както плаща на гърците. Или казано по друг начин - "От колко души се състои едно средно германско семейство? - От седем! Татко, мама, две деца и трима гърци."

31

Жан-Клод Кили

преди 6 години

"Всеки втори българин без почивка зимата..."Следователно всеки втори българин ще почива през зимата.

30

РБК37

преди 6 години

Зимната почивка не е за пролетариат ,тя е за средната класа и нагоре ,за какво отново негативизъм внушавате на хората ?

29

Анонимен

преди 6 години

Зимните почивки и ските не са приоритет за масовия българин. И тук не става дума само за финансови възможности. Българинът обича морето и цяла година ще пести, но няма да пропусне лятната почивка

28

бай х

преди 6 години

една статия - колко много пари взимал българина , и няма нужда от вдигане на заплатитедруга статия - българите нямат пари да напълнят на политиците хотелите

27

Циник

преди 6 години

Аз ще почивам 1 седмица преди... и една след нова година..Имам още 3 дни отпуска чудя се къде да ги вмъкна...петъци..или понеделници вероятно!1600? ми са отпускарските май ( към заплатата бруто ) и 1600? ми са коледните...Заавлии сте !

26

Баровецъ

преди 6 години

Аз отивам на Малдивите за Нова Година, а вие слагайте дебелите пуловери, обувайте вълнените чурапи, сипете си менте ракийка и пуснете битивито

25

Анонимен

преди 6 години

Да по-голяма част от българите ще работим и няма да почиваме зимно време. Защото някой трябва да обслужва гостите и в зимните курорти.

24

Момиче

преди 6 години

Който почива ще почива - аз ще си ходя на работа ;)

23

Анонимен

преди 6 години

Само измишльотини. Една шепа българи живеят нормално в Бг. Герберастите дори отрязаха отпуските на хората, а както виждаме депутати хич и не ходят на работа, но заплата вземат като да са били, ванкации голями и хубави само за тях, летни, зимни, великденски. Аман от циркаджииски изпълнения.