31

Фантомас

преди 6 години

Трябва да се възстанови гражданството! Така нещата ще се оправят в София! Хората трябва да престанат да мислят че всеки им дължи нещо. За да направя малка парафраза: "Не питай какво София може да направи за теб, а се замисли какво ти можеш да направиш за София". Хората трябва да почнат да пазят това което имат, а не само да критикуват искат все нещо и да рушат това което други създават!!!

30

Фантомас

преди 6 години

Проблема не нито в паветата, нито във Фъндъкова.....Проблема е че, София се напълни със арогантни СЕЛЯНИ!!! София не може да приюти половин България. 3 милиона в нещастна София за 7 милиона общо население в страната. София не е Монако, град държава.

29

Анонимен

преди 6 години

Тук не става въпрос павета или асфалт.проблемът е,че всички фирми извършващи ремонти са на Бойко и всички те са крадци и некадърници.

28

Българна

преди 6 години

Трябва да се премахнат всички павета.. Предизвикват шум отделят фин прах, постоянно потъват. Технология от преди 1000 г. С такъв кмет видими резултати

27

Анонимен

преди 6 години

Картофелия си е за тепане, както я гледате такава миличка и тихичка. В София няма добра организация на всичко. Защо бяха нужни тези павета, толкива са шумни и непрактични. Краде по заповед на Суджук ефенди, той прибира тлъстия пай, е, има и за нея. От къде докара онзи Крусев, *** от Червен бряг, който като дойде в София прескачаше трамвайните линии за да не го хване тока.

26

Анонимен

преди 6 години

Докато не се отиде до общината и не се изкарат навън кметицата,зам.кметовете по транспорт и архитектът ,който е от Червен бряг и не се линчуват,София няма да се оправи.

25

Анонимен

преди 6 години

Паветата не са за булеварди!

24

Андрешко

преди 6 години

Паветата изровени,а парите открадени. Сега отново нови пари на данъкоплатците и отново ще се откраднат...

23

анонимен

преди 6 години

Колко пъти писахме за тия пусти павета , че не стават за големи булеварди като Дондуков !!! Не разбрахте ли , че вече няма кой да ги реди и направи така , както трябва !?!?

22

+++

преди 6 години

Всяко продължение на тротоара на кръстовищата е пешеходна пътека. Дали е очертана или не, няма значение. Пешеходецът е е еднакво предимство както на зебра, така и на пешеходната пътека като продължение на тротоара.

21

Ханко Брат

преди 6 години

Добрата новина е, че Юрданка е болна от Рак и няма да и стигнат откраднатите пари за да се излекува. Един комунист и руски крадлив агент по-малко. Скоро и мутрата от Банкя...

20

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо Тиквата и Фандъчката ще могат още един път да отрежат лентата..И след 2-3 месеца пак

19

жоро

преди 6 години

Анкерират паветата че може да почнат да хвърчат

18

Дядо Генадий

преди 6 години

Тва дето ГЕРБ построиха няма да можете да го ремонтирате (защото има супер много за ремонт)

17

Един от Северозапада

преди 6 години

До да знаЙте Има и друго сравнение. Стабилен, като пръч на лед. ............Впрочем, какво ви учудва? Има ли някаква герберска работа, да няма такъв край?

16

Анонимен

преди 6 години

софияндери що не си асфалтират улиците като бели хора накрая

15

Защо се притеснявате

преди 6 години

Ами,тива си е редовна ГЕРБерюгска практика. Първо се крадат парите,а каквото остане,отива за ремонти. След няколко месеца се прави ремонт на ремонта и отново първо се присвояват парите....Печелившо. Този път ремонтът издържа само няколко седмици.Догодина отново ще го ремонтират бе,столичани. Все ще вдигнат някои данъци и ето им парици.Ами,тъй де.Я,колко е красива разкопана София.Важното е да има движение.

14

Отговор

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА 17 То па от БСП едни убавци..От къде мислиш че имат милионите , като нямат и фирми. Ами от кражби , разбира се.

13

Реалист

преди 6 години

Ми така е като се избират най автините фирми с никакъв опит.

12

Юрданка

преди 6 години

Ми те паветата много криви...