12

Зиги

преди 6 години

Омразни ми бесепари, ами и един млрд. да беше отпуснал Борисов или да беше ги преселил в Калифорния, пак щяхте да злобеете в сайтовете.Може би там където има хора от БСП , ще пооткраднат от парите и даренията ,но никога не могат да достигнат нивото на кражбите в Русия !

11

azbeaz

преди 6 години

На бат Бойко и компания стратегията. За някви дреболии трябват мн. пари! Отпускаме и усвоявайте! Разбира се фирми на бако на свако, на някой друг близък. И само за почистване на това, за проучване на онова. Накрая имаме усвоени от ЕС нз колко МИЛИАРДА а ,,видимите,, резултати - 100на км път и няколко площадки!

10

Анонимен

преди 6 години

ПАК ЗА ТЯХ ДА ГЛАСУВАТЕ ВАШТА И НА комшията ВИ *** *** ТА МАЛО-ПРОСТАЦИ

9

Анонимен

преди 6 години

Борисов както винаги не е прав. Кметовете лесно ще се оправят с проблемите, ако при спешни случаи като този се промени закона за обществените поръчки. Сега те ще трябва да обявят поръчки, да чакат кандидати, ще има обжалвания и т.н., а през това време хората ще страдат. В Русия има министерство на извънаредните ситуации. В него е пожарната, гражданска защита и др.служби и нещата се решават бързо.

8

Анонимен

преди 6 години

Синоптиците да платят.

7

Анонимен

преди 6 години

И СПЕЦИАЛНО ПЛАТНИЩЕ МУ ПОСТЛАЛИ НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД, ДА НЕ СИ ИЗКАЛЯ ФРЕНСКИТЕ ОБУВКИ.

6

Zohan

преди 6 години

Е голяма работа. Той Борисов много обича да харчи пари за бургаска област.

5

Истина

преди 6 години

Митьо пак ще ***.... ремонта ще е такъв че при следващо подобно явление, синоптиците ще са виновни, а наш Митьо ще строи... и така кръговрата, освен ако някой не му изкара ризите, ама нали дели с XXX, няма да е скоро!

4

Анонимен

преди 6 години

Путин ша ни оправи пътищата не Бойко

3

бааа го

преди 6 години

Джобен тенис и висока заплата,чудо!

2

Анонимен

преди 6 години

Тлъстият чичак е откраднал над 10Милиарда . Да дръпне 5 милиона за хората, бълха го е ухапала. Ама не, запасява се с кинти, все едно ще живее 10 живота. Един е Бочко, само един, и твоят е към своя край. И нали знаеш, ковчегс ремарке няма.

1

Анонимен

преди 6 години

Да му ги дадат на тиквун много бързо ще ги оправи.