37

чичо

преди 6 години

Хора, какво уволнение, този Пешко трябваше да е обвиянем - за обида, хулиганска проява, заплаха и оказване на натиск на полицай!!! Намесата на премиера беше бутафорна. Уволнението няма отношение към криминалното деяние! Белезници, съд и затвор, а не уволнение... Полицаят нямаше кураж да го арестува, а беше длъжен!!!

36

риторично

преди 6 години

До АнонименКогато стигна тяхното ниво на увълчване, ще се влея в редиците на охранителите, засега какъвто и да съм, имам някакъв запазен нормален разум и човечност.

35

Инженер

преди 6 години

Чудесно, сега всяко шефче на нещо (отделче, службица, агенцийка, общинка) може да безчинства както си иска: Да нарушава закона, да заплашва полицаи, да се държи нагло и безпардонно и да дерибейства. Не само, че няма да го накажат, ами и ще го наградят с 16 000 лв. Само че, благодарение на тази безнаказаност, утре някой от тези, поркан като ***, ще прегази детето ви, и ще му се размине.

34

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

33

радев

преди 6 години

върховенството на закона а, не на телефона

32

СОФИЯ WARNING

преди 6 години

Да се внимава с МВР.НАгли престъпници ликвидиращи БЪлгария с помоща на менкани на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии ползват КАТ и МВР за отвличане на вниманието от ограбваните десетки милиарди живи левове годишно..Борисов,Цветанов и други нагли престъпници менкани на власт са контролирнаи с импланти и скенери в тела..НЕ са адекватни..

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29:Тогава стани и ти охранител?!Не се иска ни акъл,ни образование?!

30

Анонимен

преди 6 години

Това е Българския Съд, командван от комунисти.Честито.

29

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че ще го върне.Това е български съд,а не европейски.Ако сте очаквали нещо друго много сте се объркали.

28

Ликвидация на МВР

преди 6 години

След писане на нагло престъпни актове следва акция по връчване на разорителни наказателни постановления.Експертите с е подават веднаг а след акта на групи за мокри мръсни поръчки съставени от униформени служители поени с озверяващи спец наркотици и следени с микрочипове в телата.Убити са зверски десетки хиляди НАШИ БЪЛГАРИ вкл Световно известни..Най много поръчки за убииства дава имотната мафия контролирана от турско говорящи терористи

27

АМАН от Борисов аман

преди 6 години

командвани от турско говорящи терористи готвещи кървави метежи в Анкара и,Париж,Лондон, униформените атакуваха с нагло престъпни актове важни Български експерти.По време на атаката включват черен проникващ масов убиец срещу жертвите с цел убииство.Месеци преди този случай заловихме наглите престъпници в униформи командвани от турско говорящи терористи и подадохме писмен сигнал.Изрично предупредихме д а не с е спират служители на Козлодуй,

26

Анонимен

преди 6 години

В Бг охранителите са издигнати на пиедестал. Всичко каквото направят е правилно и безгрешно.

25

Анонимен

преди 6 години

който не е съдил АЕЦ, той не ги е осъдил! Интересно дали нарочно ги уволняват с маса нарушения на ТК за да може после да ги връщат, или просто са им мега калпави юристите там.

24

Анонимен

преди 6 години

Почитаемите съдии са облажили с вкусен суджук. Но онзи горе съди според делата. Всеки. Рано или късно, но бива съден.

23

Анонимен

преди 6 години

Руските хакери пак са вилняли в правосъдната евроатлантическа система.

22

Анонимен

преди 6 години

Руските хакери пак са вилняли в правосъдната евроатлантическа система.

21

БРАВО

преди 6 години

Това е сигнал към Държавата и ДАНС .Първо всеки може да набие Полицай и да вземе 16 000 лева за това .Второ всеки Пияница , *** , Терорист може да взриви АЕЦ Козлодуй от вътре .

20

шматка

преди 6 години

До 17Поредния *** на червената амбразура.Не четеш ли или трудно сФащаш.Правителството го уволнява съда го връща.Съда е независим.

19

гост

преди 6 години

ама пишете имената на съдиите у тоя съд нека да ги знаем......

18

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕНИЕТО НА СЪДА Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!! ЩОМ ИМА РУШЕНЕ НА ИМИДЖА НА ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ ИМА И ПОВОД ЗА УВОЛНЕНИЕ! ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ БИЛ НАКАЗАН СЪС ЗАБЕЛЕЖКА ПА НЕМОЖЕЛИ ДА ГО УВОЛНЯТ!!!ШАРНАЛ Е ПО ЕДНА ХИЛЯДАРКА НА ТРИМАТА ПРОВИНЦИАЛНИ СЪДИИ :DНО ТЕЗИ ПРОДАЖНИ СЪДИИ НЕ ГИ ЧАКА НИЩО ДОБРО ЩОТО БУДА НЕ ПРОЩАВА :D ОСОБЕНО КОГАТО МУ РУШАТ ИМИДЖА!